Стажанти на VIVACOM в доброволческа акция в района на Паничище

Акцията на новите телеком надежди е част от приобщаването им към основните ценности на VIVACOM и стремежа на компанията да бъде в полза на обществото
по статията работи: Данаил Казаков
Стажанти на VIVACOM в доброволческа акция в района на Паничище

Близо 100 стажанти на VIVACOM участваха в организирана съвместно с Планинската спасителна служба целодневна доброволческа акция в района на Паничище. Екипирани с гумени ботуши и ръкавици и въоръжени с кирки и лопати, младите хора прокараха пътека в местността Лопена покрай р. Скакавица, почистиха резервоара и утайника на реката, замърсени и затлачени след проливните дъждове това лято. С упорити усилия стажантите възстановиха маркировката от х. Скакавица до връх Кабул и връх Сухия Чал, оформиха стъпала и обособиха място за лагерен огън пред хижата. "Благодарение на добрата организация и мотивираност на участниците, те успяха да изпълнят всички планирани задачи успешно и в срок – в рамките на само един ден", похвали стажантите Иван Тушев, ръководител на Планинска спасителна служба - Дупница.

Акцията на новите телеком надежди е част от приобщаването им към основните ценности на VIVACOM и стремежа на компанията да бъде в полза на обществото. По време на стажа си младежите получават не само практически знания, но и обучения по бизнес етикет, екипна комуникация и презентационни умения, които ще са им от полза в бъдещия професионален път. През 2014 г. телекомът инвестира над 350 000 лв. в своите стажанти. Очаква се и настоящото издание на програмата да повтори миналогодишния успех и над 30% от стажантите да бъдат назначени на работа в компанията.

 

През 2014 г. над 2400 кандидати се състезаваха за обявените 110 свободни позиции в близо 20 основни дирекции на VIVACOM, сред които са "Поддръжка и изграждане на мрежата", "Информационни технологии", "Експлоатация и архитектура на мрежата", "Продажби", "Продукти и услуги", "Маркетинг", "Човешки ресурси", "Корпоративни комуникации", "Правни въпроси", "Регулация и конкуренция", "Финанси", "Обслужване на клиенти" и др.

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК ЕАД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

 реклама