Средно с 20% месечно се увеличават продажбите в е-магазина на М-Тел

Всеки нов клиент на eshop.mtel.bg получава подарък
по статията работи: Елица Елефтерова
Средно с 20% месечно се увеличават продажбите в е-магазина на М-Тел
Снимка: М-Тел

Продажбите в електронния магазин на Мобилтел се увеличават средно с 20 процента месечно за последните шест месеца. Най-продавани в eshop.mtel.bg са смартфоните, като най-голям е интересът към устройствата с операционни системи iOS и Android.

Всеки нов клиент на е-Магазина получава USB флашка с 4GB памет. Освен, че пести време, докато пазарува онлайн, в електронния магазин на М-Тел клиентът получава безплатна доставка и отговор на всички въпроси в чат със служител на комапнията.

Предстои през eshop.mtel.bg клиентите да могат да правят предварителни поръчки на устройства. Така те ще избегнат наплива по магазините и бързото изчерпване на количествата, когато на пазара се появи дългоочакван смартфон, таблет, нетбук или лаптоп. След предварителната му поръчка клиентът ще получава хитовия модел безплатно в своя дом или офис.

Очаква се до края на май клиентите на е-Магазина да могат да купуват устройства на лизинг, да преподписват договори и да използват клубните си М-Тел точки. Електронният магазин на Мобилтел беше "отворен" в края на миналата година, като плановете на компанията са до края на тази година чрез eshop.mtel.bg да бъдат обслужвани средно по 500 поръчки на ден.

Онлайн магазинът на М-Тел предлага всички продукти и услуги от портфолиото на телекома и е сред първите по рода си у нас. На адрес http://eshop.mtel.bg/  могат да пазаруват всички, без значение от мобилния оператор, който ползват. Освен смартфони, посетителите на е-Магазина "пазаруват" и услуги.

Все по-голям е интересът към пакетните услуги за високоскоростен интернет, цифрова телевизия и мобилна/фиксирана телефония. Купуват се също нови SIM карти и абонаментни планове. В магазина има специална секция за ползвателите на предплатени услуги, както и раздел за бизнес клиенти.

 реклама