Спестете пространство, време и енергия с bizhub 3320 и bizhub 4020

Тези принтери лесно се адаптират към ежедневните офис нужди в малки и средни отдели или домашни офиси
по статията работи: Данаил Казаков
Спестете пространство, време и енергия с bizhub 3320 и bizhub 4020
Снимка: Konica Minolta

Спестявате място: много функции само в едно устройство

Принтиране, копиране, сканиране и факс – A4 многофункционалните принтери предлагат всички тези функции с една компактна и олекотена система, правейки ежедневните работни процеси ефективно организирани и спестявайки, както пространство, така и бъдеща инвестиция в техника.

Спестявате време: интуитивна употреба и практични функции

За да се съсредоточите върху важните аспекти на ежедневната ви работа, интуитивната употреба и практични функции са от съществено значение. Опростената навигация на 2.4" цветен LCD дисплей в допълнение с цифровата клавиатура гарантира, че потребителите на bizhub 3320 ще работят ефективно. Освен това, тъчскрийнът на bizhub 4020 може да се използва да показва или скрива единични функции и да се настройват преки бутони за достъп. Менюто се адаптира към индивидуалните нужди на потребителя. Устройството предоставя също така възможността да се конфигурира подаването на хартия по разнообразни начини и запълването на до три допълнителни тави с различни формати и типове хартия. По този начин пестите време да правите всичко това ръчно, а с капацитет до 2000 листа (bizhub 4020), бихте могли да принтирате и големи по обем задачи наведнъж.

За още по-голяма гъвкавост във всекидневната работа, bizhub 4020, предлага принтиране директно от USB, както и сканиране директно към него. Също така можете да изпращате документи към имейл, мрежова папка или FTP сървър. Устройствата разполагат и с цветен скенер. Използването на тези устройства не само спестяват инвестиционни разходи, но също така гарантира продуктивен работен процес.

 

Спестявате енергия: устойчиви характеристики

И двете устройства разполагат с енергийно-спестяващи функции, като режим "хибернация", за да намали консумацията на енергия до по-малко от 0.5 W и еко режим, който позволява на потребителите да пестят енергия и хартия.

И двата модела са изключително гъвкави в изпълнението на офис задачите, лесни и интуитивни за управление. Продуктите разполагат с основни функционалности и оптимални възможности за различни бизнеси, благодарение на своето отлично представяне и качество на печата.", казва Пенко Иванов, Мениджър Продуктов Маркетинг, Коника Минолта България.

1189854 1189856

 

 реклама