Софика Груп представя българската аутсорсинг индустрия в Германия

Компанията ще участва на най-голямото изложение за контактни центрове в Европа – Call Centre World 2014 в Берлин, Германия
по статията работи: Данаил Казаков
Софика Груп представя българската аутсорсинг индустрия в Германия

Софика Груп, най-голямата българска аутсорсинг компания ще представи за първи път България на най-престижния европейски форум в индустрията - Call Centre World 2014, който се провежда в периода 18-20 февруари 2014 в Берлин, Германия. В изложението и съпъстващата го конгресна програма се очаква да се включат над 250 компании от 15 страни и над 7500 експерти от световната аутсорсинг индустрия.

"Наблюдаваме засилен интерес от потенциални немски инвеститори към сектора в страната ни и съм убеден, че участието ни в този форум е отлична възможност да представим предимствата на България като предпочитана аутсорсинг дестинация в Европа.", каза Стефан Бумов, изпълнителен директор на Софика Груп.

Сред основните теми, които ще доминират на Call Centre World 2014 са възможностите за използването на "cloud" услуги в контактните центрове, на социални медии при управление на взаимоотношенията с клиенти и ефективното управление на човешките ресурси. Участието на Софика Груп ще премине по надслова "Future Reloaded" като акцент в него ще бъдат най-добрите практики от опита на компанията в технологичната поддръжка от най-висок клас като изнесен процес за мултинационални ИТ корпорации.

Изложението Call Centre World отваря врати за първи път през 1999г. когато участниците са само 1000. С времето той се оформя като знаков форум, на който се представят най-авангардните тенденции и технологии в областта на управлението на контактни центрове.

За Софика Груп

Софика Груп е най-голямата българска компания в сферата на аутсорсинг на бизнес процеси - BPO
(Business Process Outsourcing). В Софика Груп работят над 700 специалисти, които обслужват клиенти на
повече от 15 езика. Софика Груп има офиси София и Пловдив, България и в Скопие, Македония. Повече
информация можете да намерите на: www.sofica-group.com

 реклама