Слушайте по-дълго и повече с новите Walkman® видео MP3 плейъри от серия E  3

Страхотен звук, неустоим външен вид и до 77 часа живот на батерията (серия E580)
по статията работи: Теодора Пенева
Слушайте по-дълго и повече с новите Walkman® видео MP3 плейъри от серия E
Снимка: Sony
  • Насладете се на чист, наситен Walkman® звук с мощен бас
  • Лесно прехвърляне на файлове от музикалната библиотека на вашия компютър или от iTunes

Не спирайте музиката - продължавайте да слушате любимите си парчета по-дълго с новите Walkman® серии E580 и E380 от Sony.

Лесно побиращи се в джоба или чантата ви, моделите Walkman® от серия E ви осигуряват истинско забавление с дългия живот на батерията си и мощния, кристално ясен звук, които сте свикнали да получавате от Sony.

И двата нови видео MP3 плейъри извличат максимума от музикалната ви колекция. Каквито и да са вкусовете ви, технологиите ClearAudio+ на Sony гарантират детайлен звук с мощен бас, кристално чисти високи честоти и по-малко смущения между стерео каналите.

Лесно е да качите музикалната си колекция на Walkman®. Просто плъзнете и поставете песни, снимки, видеоклипове, подкасти и плейлисти (само съдържание без DRM защита) от Windows® Explorer или от iTunes библиотеката ви.

Walkman® серия E580 с цифрово шумопотискане

Осигурявайки до 77 часа възпроизвеждане само с едно зареждане на батерията, елегантният нов Walkman® E580 е идеалният ви спътник за почивка, забавно пътуване през уикенда или за ежедневното ви придвижване до работното място.

Насладете се на наситения, висококачествен звук, който  е запазена марка на Walkman®. Включете режим ClearAudio+ и слушайте музиката си по начина, по който е създадена да бъде слушана - с чист стерео звук, кристално ясни високи честоти и мощен бас без изкривяване. Широка гама звукови технологии от Sony, сред които Clear Bass, Clear Stereo и Clear Phase, подобрява звуковото ви изживяване. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine - Инструмент за цифрово подобряване на звука) възстановява онези деликатни високочестотни детайли, които се губят при слушане на силно компресирани цифрови музикални файлове. Уникалната за Sony VPT (Virtualphones Technology - технология виртуални слушалки) добавя още едно измерение към звуковото изживяване, пресъздавайки автентичната атмосфера на студио, клуб или концертна зала.

Сложете предоставените в комплекта слушалки тапи и така ще дадете възможност на мощното цифрово шумопотискане да премахне до 98% от околния шум. Независимо дали пътувате в самолет, автобус или влак, или пък сте на работа в офиса, Walkman® E580 ще ви потопи в свят, в който звука не е смущаван от нищо.

За първи път моделите Walkman® от серия E ви позволяват да се насладите на музикални файлове в популярния FLAC формат, разширявайки още повече вашите възможности за слушане.

Великолепният звук на Walkman® се допълва от не по-малко изкусителния външен вид на устройството - с елегантен, подобрен, нов алуминиев корпус, който прави слушането на музика още по-впечатляващо.

Walkman® E380

Цветните и  компактни модели Walkman® от серията E380 предоставят възможност на начинаещите и на опитните меломани да се запознаят с легендарния звук на Walkman®.

Извлечете най-доброто  от музикалната си колекция с помощта на Clear Bass, за удовлетворяващи ниски честоти без изкривяване, и Clear Stereo, който ясно разделя левия и десния канал. Dynamic Normaliser намалява внезапни неочаквани пикове в силата на звука между песните, когато слушате в режим на произволно подреждане. Разполагате и с 5-лентов еквалайзер с предварително зададени настройки и такива по ваш избор, за да настроите фино звука според предпочитанията си.

Можете да гледате снимки и видео клипове на ясния, ярък LCD екран, както и да слушате FM радиостанции. С до 30 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията ще имате достатъчно време, за да се забавлявате по време на дълги пътувания.

Новите Walkman® видео MP3 плейъри NWZ-E580 и NWZ-E380 от Sony ще влязат в продажба на българския пазар в края на месец август.

 реклама