Сложете FIFA световното по футбол в джоба си!

Societe Generale Експресбанк пуска лимитирана серия карти с визии от Световното по футбол
по статията работи: Данаил Казаков
Сложете FIFA световното по футбол в джоба си!

Има много начини да запазите спомена от FIFA Световното първенство по футбол в Бразилия 2014 и един от тях е разработен съвместно от Societe Generale Експресбанк и Visa.

Специално за събитието през юни банката представя лимитирана серия от карти с атрактвини дизайни, посветени на шампионата. В допълнение, всеки фен, закупил карта с визия от FIFA Световното първенство участва в томбола с награден фонд от 180 футболни подаръка, в това число е талисманът на тазгодишното световно – броненосецът Fuleco.

Веселин Бояджиев – Мениджър картови продукти: "Имаме удоволствието да обявим, че картите с дизайн от първенстовото се радват на изключителен интерес. Щастливи сме, че успяхме да реализираме този проект съвместно с Visa, тъй като България е страна на много футболни фенове, които вече могат да притежават и карта с купата или символите на Световното първенство в Бразилия. Каним всички почитатели на футбола, които все още не са видели нашата серия да посетят най-близкия офис на Societe Generale Експресбанк и да открият своя дизайн”

Картите от тази серия могат да бъдат поръчани само до 31/07/2014 г.

В томболата за разпределение на специалните футболни награди могат да участват всички клиенти на Societe Generale Експресбанк, закупили дизайн "FIFA Световното по футбол” на дебитни карти от вида Visa Electron или V PAY с една от четирите визии.

За Societe Generale Експресбанк

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – живото застрахователната компания Sogelife България. Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия. Банката е носител на множество награди, сред които "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Societe Generale Експресбанк - 'BBB+' със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

  • 99.74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;
  • 26 млн. лв. нетна печалба за 2013 г.;
  • 170 млн. лв. нетен банков доход за 2013 г.;
  • 4 милиарда лв. общ обем на активите към края на 2013 г.;
  • 149 офиса;
  • повече от 400 000 клиенти.

Sociciete Generale на 150 години

През 2014-a групата Société Générale отбелязва 150 години от създаването си като през това време компанията се уповава на следните ценности: развиване на екипния дух, иновациите и предприемачеството.
Основана от група индустриалци и финансисти, банката и до днес следва мисията, заложена като водеща още в декрета за създаването й, подписан от Наполеон III на 4 май 1864 г., а именно: "Подпомагане развитието на търговията и индустрията във Франция”.

За да стимулира растежа на икономиката на местно и глобално ниво, Societe Generale участва във финансирането на редица инфраструктурни проекти и е сред първите френски банки, които още през 70-те години на 19 век стъпват на нови пазари като Англия, Русия, САЩ, както и Мароко, Алжир и др.

 реклама