СИБАНК откри нов офис в гр. София

Офисът бе открит от главния изпълнителен директор на СИБАНК Петър Андронов
по статията работи: Данаил Казаков
СИБАНК откри нов офис в гр. София

СИБАНК откри официално новия си модерен офис в София, който се намира на ключова локация в центъра на града – бул. Александър Стамболийски № 84-86, срещу един от столичните молове. Той отговаря на стандартите на групата КВС, предлага целия спектър на банково обслужване и ще работи с удължено работно време до 18.00 часа.

Офисът бе открит от главния изпълнителен директор на СИБАНК Петър Андронов и изпълнителния директор Кристоф де Мил, който от началото на 2014 г. поема банкирането на дребно и клоновата мрежа и дистрибуционните канали в банката. Сред гостите бяха бизнес и институционални клиенти, които изразиха 1155055задоволството си от политиката на банката да инвестира в подобряване на обслужването и достъпността на банковите услуги.

Отчитайки спецификата на българския пазар, СИБАНК ще продължава да развива клоновата си мрежа паралелно с въвеждането на новите дигитални дистрибуционни канали като интернет банкирането и мобилното банкиране, което стартира през ноември 2013 г.

През 2013 година СИБАНК подобри локациите на 5 свои офиса в страната, откри 2 нови офиса и 4 нови гишета за обслужване плащането на такси и данъци към различни институции.



 реклама