С новата Prima 4Kids децата говорят безплатно и неограничено със своите родители

М-Тел подарява 500 бонус минути към 5 номера от Семейство и приятели при активация на услугата
по статията работи: Нели Минчева
С новата Prima 4Kids децата говорят безплатно и неограничено със своите родители
Снимка: sxc.hu

С новата Prima 4Kids Мобилтел улеснява комуникацията между родители и деца, като дава възможност на детето да говори свободно и неограничено със своя родител за 0 стотинки на минута. Дори когато няма пари по картата си, малчуганът може да се свърже с него, а в случаите, в които родителят се обажда на детето, разговорите се таксуват на преференциалната цена от 1 ст. на минута, независимо от абонаментния план на М-Тел.

При първоначална активация на услугата, вашето дете получава 500 бонус минути към пет номера от Семейство и приятели, които може да използва в рамките на 30 дни.

Предимствата на Prima 4Kids не спират дотук. При всяко автоматично презареждане на картата детето говори на специална цена от 5 стотинки на минута към всички свои приятелчета и съученици, ползващи Prima 4Kids, както и към Семейство и приятели. Във всеки пакет вашият наследник ще открие серия от забавни стикери и ще получи възможността да изтегли за телефона си картинки със своите любими герои напълно безплатно от мобилния портал на М-Тел.

С Prima 4Kids вие избирате месечната сума за разговори на детето, като можете да презаредите картата с 3, 5, 10 или 15 лева. Първоначалният пакет с включени 8 лв. време за разговори може да се купи за 7,98 лв. в магазините на М-Тел и партньорската мрежа.

Активирането на услугата става лесно и удобно във всеки магазин на М-Тел или като изпратите безплатен SMS до номер 1705. Всеки месец детската карта се зарежда автоматично с първоначално посочена сума, така че вие лесно можете да контролирате разходите, а избраната сума се отразява във вашата месечна фактура. Имате възможност да активирате и презареждате автоматично до три карти Prima 4Kids.

Само с Prima 4Kids може да се използва и услугата M-Tel Zig-Zag, чрез която по всяко време имате достъп до информация за местоположението на вашето дете – не само от компютъра, но и от мобилния си телефон. За да се убедите в качеството на услугата M-Tel Zig-Zag, можете да я тествате като влезете на www.mtel.bg.

Всички цени са с включен ДДС и важат само след осъществено автоматично презареждане.

 реклама