С над 15 хиляди посещения, форумът на Мтел стана на един месец

Форумът на Мтел разполага с над 300 теми
по статията работи: Данаил Казаков
С над 15 хиляди посещения, форумът на Мтел стана на един месец

С над 15 хиляди посещения корпоративният онлайн форум на Мтел отбеляза един месец от своето създаване. Форумът е част от политиката на телекома за разширяване и подобряване на каналите за комуникация с клиенти. Компанията е и първата сред телекомите в България, която разполага със собствен интернет форум.

Форумът на Мтел разполага с над 300 теми, разпределени в четири основни категории - "Устройства", "Разговори", "Интернет и ТВ" и "Забава". Към момента най-коментираните сред тях са свързани с различните модели смартфони и технологичните новости. От услугите на Мтел с най-голяма популярност са темите за цифровата телевизия и високоскоростния интернет на телекома. Като следваща стъпка предстои създаването на Wiki секция към форума, в която потребителите ще могат да открият под формата на въпроси и отговори информация за най-често задаваните от клиентите въпроси.

За един месец от създаването си форумът успя да привлече голяма част от технологичните фенове в страната, където те могат да се информират за всички продукти или услуги, предлагани от Мтел. Броят на регистрираните потребители в платформата нараства всеки ден.

Целта на форума е да се превърне във водещо онлайн пространство, в което потребителите да общуват помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за услугите на компанията. За поддържането на форума се грижи екип от Мтел специалисти, които дават бърза и точна информация за всички продукти и услуги на компанията.

Форумът на компанията може да бъде намерен тук: http://forum.mtel.bg

 реклама