С какво да се занимавате според зодията ви

Хороскоп
по статията работи: biznews.bg
С какво да се занимавате според зодията ви

oven ОВЕН 

Огнен знак, eнергичeн, напорист, храбър, обичащ да експериментира. Затова е напълно естествено, професиите избирани от Овните, да се нуждаят от решителност, безстрашие, натиск. Ако не ви привлича кариерата на пълководец, боксьор или други "мъжки" професии, вложете енергията си в творческото русло. Възможно е да ви очаква сцената. На това поприще са намерили себе си такива знаменити Овни като Джак Никълсън, Алла Пугачова и мн.др. Но виден счетоводител от вас едва ли ще излезе – монотонната, еднообразна работа не е за вас. 

telecТЕЛЕЦ 
Практичен, земен, предприемчив е Телеца и при избора си на професия често се стреми да се доближи до "материята", до финансите, затова става за икономист, счетоводител, тегли го към работа в банка. Най известното творение на един от най-известните Телци, Карл Маркс, така и е озаглавен –"Капиталът". Много символично! Дори посвещавайки се на изкуството, Телецът предпочита "най-плътните" форми – склуптура, керамика, дърворезба. Усъвършенствайки своята дарба за "взаимно разбирателство" с материалния свят, Телецът може да достигне духовни върхове – Буда също принадлежи на този знак.  
bliznatsi БЛИЗАЦИ 
Пътувания, контакти, срещи,парти, пресконференции, интервюта - истинската стихия на Близнаците. Списъкът на професиите за този знак включва: журналистика, PR, търговия и др. Близнаците обикновено притежават изтънчен интелект и добър изказ. Ако вие изпитвате непреодолима страст към съчиняване, не се сдържайте, в дълбините на вашия "Аз" може да се крие велик поет. Пушкин и много велики поети са били родени под този знак. Близнаците са прекрасни промоутъри, способни да възприемат всяка сложна теория и да я изложат по разбираем начин пред публика. Ако ви предложат да прочетете лекции, не се съмнявайте – ще имате успех.  
rakРАК 
Този представител на водната стихия и неговите интереси, като правило, се намират във "водната" област. За него са открити тайните на подсъзнанието, до най-скритите ъгълчета на човешката душа. Много знаменити психолози, например Карл Густав Юнг, са се родили под този знак. Жените Раци – вие сте родени за майки, но ако не ограничавате таланта си само със своите деца, от вас може да излязат блестящи педагози – умни, разбиращи. Съзвездие Рак символизира произход, корени и традиции. Изводът е очевиден: историческата наука – също е ваше призвание. А "мъжествените" специалности - военно дело и спортни състезатели - не са за вас, може да изгубите. 
lyv ЛЪВ  
"Какво е животът? Игра..." Със сигурност не може да се спори, но най-вероятно авторът на тези думи е Лъв, от знака на Зодиака. Именно такова е "лъвския" светоглед. Представителите на този знак обичайно притежават забележителна външност, много артистичност, превъзходно се държат пред публика. Лъва се "храни" от преклонение, възхищение и аплодисменти. Какви да бъдат те, ако не артисти?! Тази логика са следвали такива перфектни Лъвове като Робърт де Ниро и мн. др. от тази величина. И не са сбъркали. На Лъвовете добре им се удава и да управляват с царствена властност, получава се много естествено. Ако не вярвайте, опитайте. Във всеки случай избягвайте рутината – тя ви състарява.  
deva ДЕВА 
Общо известно е, че Девата е "медицински" знак, тя е проницателна, трудолюбива, внимателна към детайлите, отговорна, изрядна. По-добър терапевт няма да намерите! Разбира се, тези качества не са приложими само в медицината – напр. Лев Толстой е писател. Ако литературното творчество не ви привлича, а ви се иска спокойна, предсказуема служба, опитайте за себе си секретарското поприще или в сферата на обслужването. Тук ще оценят по заслуги вашата педантичност, пунктуалност, способността ви да се подчинявате, без да оронвате собственото си достойнство. А и изобщо, вие с вашия аналитичен ум, можете да се хванете за всяка работа без значение от нейната сложност. 
vezni ВЕЗНИ 
Ключовите понятия за представителите на този знак са справедливост, спокойствие, красота. Търсете своето призвание в тези области, където това е възможно да се постигне. Спектърът на "вашите" професии е много широк - юриспруденция, дипломация, дизайн, мода. За по-екстравагантните Везни има предложение да открият брачна кантора. Успехът е обезпечен, нали вашия знак покровителства брака. Впрочем, можете да станете дизайнер или дипломат, фотомодел или юрист, вашите такт, изящество и вроденото ви чувство ще ви донесат слава и успех. 
skorpionСКОРПИОН 
Родените под този знак дотолкова се различават един от друг, че е трудно някак да се обединят от кръг на интереси. Но може със сигурност да се каже, че с каквото и да се занимават, ще бъде екстремално, на "ръба". Ако е медицина - то ще бъде реанимация, онкология или психиатрия, ако е спорт, то ще бъде парашутен, ако е военно дело, то Скорпионът задължително ще стане сапьор. Представителите на този знак не познават страха, но имат вродено чувство за опасност, във всичко стигат до края - до небесата или до дълбините – непознати за другите знаци. Не се щадете – вие можете това, което другите не могат. 
strelecСТРЕЛЕЦ 
Вие сте родени за началници, спокойни за своя авторитет, справедливи и с мярка строги. Но ако животът ви се развие по различен начин или кариерата в социума не ви привлича, то вас с нетърпение ви очакват историята и философията, където вашата широта на поглед и дълбочина на подхода ще ви донесат успех и ще придвижат на пред световната научна мисъл. Още един истински "Стрелецов" избор – да станете свещенослужител, посредник между Бог и хората. Тук вие ще успеете да реализирате своята извечна потребност за духовен учител, а с времето ще станете такъв за другите. 
kozirogКОЗИРОГ 
Всичко, което попада в областта на интересите на Козирога, неизменно бива шлифовано от тях и стига до съвършенство. Целеустремен, сдържан, отдаден на работата, Козирогът практически на всяко поприще достига висота и много бързо се придвижва към върха по кариерната стълбица. Неговата надеждност и издръжливост му позволяват да поема троен обем работа и да се справя с нея прекрасно. В каква област тези качества е най-добре да бъдат приложени? Практически във всяка, но работата, която е най-привлекателна за Козирога е най-сложната и най-отговорната. Хирургия, голям бизнес, управление на държавата – списъкът може да бъде много дълъг. Исус Христос казват бил Козирог… 
vodoleiВОДОЛЕЙ 
Изобретател на машината на времето, непризнат (или признат) гений, градския луд – това са подходящите занимания за представителите на този знак. Нещо, което е по-добре приспособено към нашата реалност? Фанатик-програмист, гений по кибернетика... Този човек, който както винаги леко не е тук. Може би в интернет, може би изобщо някъде по галактиката пътешества. С каквото и да се занимава, той едва ли би могъл да формулира източника на своето вдъхновение – като Моцарт – гениалния Водолей на всички времена и народи. Да подчини такъв човек, на никой още не се е удавало. Да не завидиш на началника на Водолея. 
ribiРИБИ
Света, в който предпочитат да живеят Рибите е прекрасен, добър, изпълнен с музика и любов. Ако реалността не е такава, Рибите дълбоко ще страдат. За да смекчи своите страдания, човекът роден под този знак ще стане музикант, като Шопен, художник като Микеланджело, а може би ще реши да се посвети на Бог и ще отиде в манастир. Впрочем, има немалко начини да се подобри действителността, да помогнат на страдащите и тук Рибите са незаменими. Социален работник, лекар лекуващ алкохолици и наркомани, медицинска сестра – всичко това е много добро за представителите на този знак. А вечерта те ще музицират и ще пишат стихове.

Източник: Astrobg.eu

 реклама