С детска програма Лидл открива нов магазин

Програмата включва забавления и игри с популярни детски персонажи
по статията работи: Мария Стоянова
С детска програма Лидл открива нов магазин
Снимка: Lidl

Забавна детска програма ще открие най-новия магазин на Лидл на ул. "Тодор Каблешков" 28 днес. Немската верига планира събитие за децата между 16.00 и 18.00 ч. на територията на новия обект.

"Предвид големия интерес към кампанията Stikeez решихме да организираме един празник за децата, като им дадем възможност след края на кампанията да се включат в различни игри заедно с нашите герои."

Програмата за малчуганите включва забавления и игри с популярните детски персонажи на Лидл – Стикитата, борса, на която всяко дете може да размени търсена фигурка програма с аниматори, както и среща на децата на живо с три от Стикитата– обясняват от Лидл.

Серията от детски играчки Stikeez се състои от 24 атрактивни фигурки в четири серии – обитатели на океана, чудовища, животни от джунглата и фермата, като фигурка се получаваше за всеки 15 лв. от стойността на покупката в магазините Лидл в периода 15 септември – 12 октомври.

 

Магазинът на ул. "Тодор Каблешков" ще отвори врати за клиенти на 13.10. от 08:00 ч. Специално за откриването на новия Лидл посетителите ще могат да се възползват от атрактивни промоции с намаления до 50 % на избрани продукти. В магазина, разбира се, ще важат и актуалните промоции на веригата.

 реклама