С Data Prima 1GB хващаме вълната на мобилния интернет само за 9,90 лева

От вчера потребителите на предплатени услуги вече могат да сърфират повече и на по-ниска цена
по статията работи: Теодора Пенева
С Data Prima 1GB хващаме вълната на мобилния интернет само за 9,90 лева
Снимка: М-Тел

От вчера потребителите на предплатени услуги вече могат да сърфират повече и на по-ниска цена, благодарение на новата Data Prima. Срещу 9,90 лева те ще получат 1GB трафик, с който да споделят най-горещите си летни емоции в Интернет.

Избирайки новия Data Prima пакет, потребителят ще сърфира в най-бързата 3G мобилна мрежа в България и ще изпраща текстови съобщения до своите приятели, без да се обвързва с договор и без месечни такси.

След изразходване на включения трафик, Data Prima може да бъде презаредена с нов допълнителен пакет мобилен интернет Prima Free Data чрез изпращане на SMS на номер 1796 или през корпоративния сайт на М-Тел. Така в зависимост от избора на клиента срещу 9,90 лева всеки може да добави още 1GB трафик, а ако избере варианта Prima Free Data 5GB, той ще получи 5 GB, с които да бъде онлайн.

Новото предплатено предложение ще се предлага и в комплект с USB модем, а цената на пакета е най-ниската, предлагана в момента от български телеком – 55 лева.

Data Prima не изисква регистрация. За да бъде използвана, е необходимо само да се активира чрез SMS на безплатен номер 1617.

 реклама