Русе заприлича на Монте Карло с ревюто на българския болид Sin R1 550

Суперколата на Росен Даскалов бе звезда на туристическия фест край Дунава
по статията работи: biznews.bg
Русе заприлича на Монте Карло с ревюто на българския болид Sin R1 550

Последната улична версия на българския болид  Sin R1 – Sin R1 550 дефилира на площад "Свобода” в центъра на Русе по време на .Фестивал на туристически забавления и анимации между 11 и 13 май. Суперавтомобилът на Росен Даскалов беше изложен в красивия Дунавски град и предизвика истинска суматоха в центъра на Русе.

Ексклузивното дефиле на Sin R1 550 у нас се проведе седмици след световна премиера на лъскавото българско чудо на най-голямото Международното автомобилно изложение в Женева. Суперавтомобилът на русенския инженер имаше специална покана и беше изложен в блестящите зали на Грималди форум в рамките друго изложението на луксозни автомобили и стоки – Top Marques Monaco 2017 между 20 и 23 април.

Десетият Фестивал на туристическите забавления и анимации се провежда заедно с XIII-то туристическо изложение "Уикенд Туризъм”.

Жителите и гостите на дунавския град ще могат да се забавляват с редица интересни събития в рамките на двете мероприятия  – стена на открито, шах на открито, ретрофото, парад на принцеси и улични музиканти.

 реклама