Резервираме билети за кино онлайн през VIVA Apps

Магазинът за приложения на VIVACOM с по-добра навигация, нова визия и приложения
по статията работи: Теодора Пенева
Резервираме билети за кино онлайн през VIVA Apps
Снимка: vivacom

От 1 юли VIVA Apps излиза с нови приложения за своите потребители, подобрена визия и по-лесна навигация. Сред най-силните нови предложения в Android пазара на VIVACOM е възможността за резервация на билети за кино онлайн. Това става чрез новата апликация CINEXIO – първата на пазара у нас, която позволява на потребители в цялата страна да заявят места за желания от тях филм директно през телефона си.

Нововъведенията във VIVA Apps от юли включват още две нови приложения за пазаруване – Prodavalnik.bg и Grabo.bg, както и едно за безплатни игри. Специална радио секция ще предоставя възможност за онлайн слушане на повече от десет водещи радиостанции напълно безплатно. Множеството подобрения в магазина за приложения на VIVACOM акцентират върху практичността – изцяло новата и подобрена визия осигурява по-лесен достъп и навигация, a всеки клиент ще може да следи личните си инсталирани приложения в собствен профил.

VIVA Apps представлява хъб с приложения, разработени специално за тази платформа. Интернет трафикът, който генерира, е безплатен за всички клиенти. Част от съдържанието на VIVA Apps към момента включва новинарски, спортни и лайфстайл приложения със съдържание от водещи медии в България, игри, образователни детски приложения, джобен наръчник за правата на потребителя във всякакви ситуации, както и лесна навигация към най-близкия магазин на VIVACOM или други обекти наоколо – ресторанти, хотели и т.н. Android пазара на VIVACOM се актуализира постоянно с нови приложения, безплатни за изтегляне и изцяло на български език. VIVA Apps може да бъде изтеглен свободно и от Play Store.

 реклама