Рафи и уникалните машини за персонализиране на Coca-Cola кенове посетиха Бургас

Тийн звездата призова феновете си да побързат да си направят свое уникално кенче
по статията работи: Теодора Пенева
Рафи и уникалните машини за персонализиране на Coca-Cola кенове посетиха Бургас
Снимка: Coca-Cola

В разгара на лятото тийн звездата Рафи и уникалните машини за персонализиране на Coca-Cola кенове посетиха Бургас. От Фейсбук профила си певецът призова всички да последват неговия пример и да бързат към "Burgas Plazza Mall”, където се намира машината и да направят свое уникално кенче.

В началото на лятото Coca-Cola направи страхотна изненада на своите фенове, като замени емблематичното лого на марката с най-често срещаните имена и обръщения сред българите на възраст между 13 и 19 години. Сега компанията предоставя възможност на всеки потребител да направи свое уникално кенче. Това стана възможно благодарение на специални машини, които персонализират кенчета.

Уникалните машини ще радват феновете на марката в продължение на един месец, като ще обиколят 21 локации в 7 български града. Днес машините вече се намират във Варна, а до края на месеца ще преминат и през Южното Черноморие. Пълния списък на локациите и часовете от обиколката на персонализиращите  машини можете да видите на интернет портала Spodelicocacola.bg/Events.

Повече информация за Сподели Coca-Cola:

България е една от 30-те европейски държави, в които тази година Coca-Cola стартира най-иновативната си и мащабна лятна кампания – "Сподели Coca-Cola”. Страната ни стана част от уникалната "лична” инициатива, по време на която емблематичното лого на всички кенове и бутилки на Coca-Cola и Coca-Cola Zero се замени от най-често срещаните имена и обръщения сред българските потребители на възраст между 13 и 19 години. 130-те персонални имена и 75 популярни обръщения бяха избрани след детайлно проучване на имената в България и най-разпространените обръщения сред младите хора в момента.

 реклама