Расте ли търсенето на стокови кредити и кои бяха двигателите на пазара през 2013 г.?

Отговор на тези и други въпроси с цифри, факти и трендове ще даде класацията "Топ 10 на изплащане 2013" от БНП Париба Лични Финанси, България на 28 януари 2014 г.
по статията работи: Данаил Казаков
Расте ли търсенето на стокови кредити и кои бяха двигателите на пазара през 2013 г.?

Водещата компания за потребителско кредитиране у нас БНП Париба Лични Финанси, България подготви традиционната класация "Топ 10 на изплащане 2013". Както и в предишните издания, рейтингът ще представи 10-те най-търсени модела от 10-те най-търсени групи стоки на изплащане за миналата година. Освен това, са включени и анализи от експертите на компанията и интересни трендове за развитието на онлайн търговията и кредитирането, търсенето на мобилни устройства и други.

Рейтингът се изготвя за 7-ми пореден път от лидера в потребителското кредитиране у нас БНП Париба Лични Финанси на базата на молбите за финансиране на покупка на стоки на изплащане с най-популярния стоков кредит в България JetCredit. Тази година класацията е изготвена на базата на близо 380 000 молби. Рейтингът може да се счита за показателен за пазара у нас, тъй като БНП Париба Лични Финанси, България е лидер в сектора на потребителско кредитиране с пазарен дял от над 1/3 и има близо 1.2 милиона клиенти.

Новото издание на класацията "Топ 10 на изплащане" ще бъде представено по време на бизнес закуска, в която ще участват новият изпълнителният директор на БНП Париба Лични Финанси, България Мишел Фуйе и Ралица Захариева, мениджър "Маркетинг и комуникации" на компанията. По време на събитието ще имате възможност да зададете своите въпроси към тях.

 реклама