Райфайзенбанк с промоция за потребителски кредити

Ежеседмична томбола за обзавеждане за дома на стойност 1000 лв. до края на годината
по статията работи: Данаил Казаков
Райфайзенбанк с промоция за потребителски кредити
Снимка: Райфайзенбанк

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за потребителски кредити – всички клиенти на банката, които усвоят потребителски кредит от днес до края на годината, участват в ежеседмична томбола за ваучер от магазини за мебели АРОН на стойност 1000 лв. Промоцията е валидна до 31 декември 2014 г., като дотогава ще бъдат изтеглени 18 печеливши сред кредитополучателите на потребителски кредити на банката.

Потребителските кредити, които са включени в промоционалнaта кампания са Стандартен потребителски кредит, както и кредит за клиенти с осигурителен доход 1 400 лева и повече. Продуктите се предлагат с фиксирана лихва за първата година и лихва, базирана на пазарен индекс за оставащия период.

В томболата участва и Бърз потребителски кредит в лева с отговор на искането до 2 часа, без изискване за превод на заплатата и поръчител.

"Наблюденията ни показват, че голяма част от нашите кредитополучатели ползват потребителските кредити именно за обзавеждане", посочи Мариела Атанасова, Началник на отдел "Банкиране за граждани". "Поради тази причина стартирахме настоящата кампания, която дава шанс на клиентите да спечелят ваучер за обзавеждане на техния дом.", допълни тя.

Името на печелившия клиент на потребителските кредити на Райфайзенбанк ще се тегли всяка седмица в присъствието на нотариус, като спечелилият ще бъде уведомяван по телефона или чрез имейл. Ваучерът за обзавеждане на стойност 1000 лв. може да се получи във всеки офис на Райфайзенбанк в рамките на 30 работни дни от датата на известието за спечелването му, а валидността му е за период от шест месеца от датата на получаването на ваучера.

В рамките на промоцията, кредитополучателите на потребителски кредити, имат възможност да получат като бонус кредитна карта с предварително одобрен лимит и без такса обслужване за първата година.

Клиентите могат да се запознаят с пълните правила на томболата на www.rbb.bg или във всеки офис на банката.

 реклама