Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такса за теглене от всички банкомати

Без лихва и без такса за теглене от всички банкомати в България и чужбина
по статията работи: Данаил Казаков
Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такса за теглене от всички банкомати
Снимка: Райфайзенбанк

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold, по време на която клиентите не дължат лихва за покупки и теглене. В допълнение на това, по време на промоцията, на клиентите няма бъде удържана такса за теглене както от банкоматите на Райфайзенбанк, така и от всички останали банкомати, независимо дали са в България или в чужбина.

Промоцията е валидна за нови картодържатели, които са подали искане за издаване на кредитна карта до 31 август 2014 г. Те ще могат да се възползват от промоционалните условия – без такса за теглене и без лихва, до 15 октомври 2014 г. С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката www.rbb.bg и на телефон 0700 10 000.

За по-голяма сигурност, притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да получават безплатно известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет и за теглене от банкомат. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

 реклама