Първото предложение на Мтел след ребрандирането e пакет от услуги „Повече за теб“

Всяка от комбинираните оферти включва устройство по избор на клиента – телевизор, смартфон или лаптоп
по статията работи: Елица Елефтерова

От 1-ви октомври Мтел предлага на пазара първото си предложение след ребрандирането на компанията. В унисон със заявката за повече от мобилен оператор, Мтел е разработила пакетни услуги "Повече за теб". Новите оферти идват като доказателство на стратегията за позициониране на Мтел като компания, която предоставя цялостни телеком решения. Днес Мтел представи предстоящите оферти по необичаен и нов за страната начин - чрез видеосъбщение в официалната страница на компанията във Фейсбук:http://www.facebook.com/MobiltelBG. 

Най-привлекателното в новите предложения от Мтел е, че освен услугите, които те включват (оптичен интернет, цифрова телевизия и мобилна тарифа), клиентът получава и устройство по избор- телевизор Toshiba, лаптоп HP или смартфон Sony Ericsson.

Любителите на перфектна картина и звук ще изберат 32-инчовият Full HD LCD телевизор Toshiba. За потребителите, които винаги са в движение, идеалният помощник е 15,6-инчовият лаптоп на HP 655. Смартфон маниаците пък могат да предпочетат елегантния Sony Ericsson Xperia Arc S, който разполага с  4.3 инчов дисплей и 8-мегапикселова камера за запечатване на любимите моменти. Устройството няма да ги остави да скучаят, защото e с операционна система Android и осигурява достъп до голям набор от мобилни приложения. Офертата е валидна до изчерпване на количествата. 

Три са разновидностите на пакетите "Повече за теб", в зависимост от броя телевизионни канали, скоростта на интернет връзката и вида мобилен план.

Най-атрактивният пакет S е за 29,90 лева с ДДС месечно. Той включва оптичен интернет за дома със скорост 50 Mbps, телевизия с над 40 програми и мобилен план със 100 включени минути към всички мрежи, САЩ, Канада и страните от Зона 1*.

За клиентите с по-високо потребление Мтел предлага два допълнителни пакета. Срещу цена от 59,90 лева с ДДС на месец са комбинирани интернет със скорост 50 Mbps, ТВ пакет с над 100 канала и мобилен план с включени 400 минути. Третият пакет предлага оптичен интернет от 100 Mbps, разширен ТВ пакет с повече от 160 програми и мобилен план с 1000 минути към всички мрежи, САЩ, Канада и страните от Зона 1. Месечният абонамент тук е 99,90 лева с ДДС.

И този път Мтел не пренебрегва бизнеса. Специално за него компанията е разработила пакетна услуга, която включва мобилна тарифа и интернет за офиса. Мобилният план включва 500 минути за разговор във всички национални мрежи, както и в страните от Зона 1, САЩ и Канада. Нещо повече, след изчерпване на 500-те минути, разговорите с всички в мрежата на Мтел са безплатни.

Офис интернетът, включен в пакета, е със скорост от 50 Mbps download и upload, и разполага с безплатна пощенска кутия.  С това Мтел показва, че се грижи за малкия бизнес и е с отношение към детайлите, които го интересуват. Бизнес пакетът също включва допълнително устройство, което клиентът може да вземе по избор – 15,6-инчов лаптоп HP 655 или смартфон Sony Ericsson Xperia Arc S.

Във Фейсбук чат, продължил 45 минути, журналисти и потребители на социалната мрежа днес се запознаха с новите оферти и ги обсъдиха лично с Деян Пеловски, директор Маркетинг, Продукти за индивидуални клиенти, и Андреас Елснер, директор Маркетинг, Малки и средни предприятия.

 реклама