Първокласно мобилно забавление и производителност с новите таблети Samsung Galaxy Tab S3 и Galaxy Book  2

по статията работи: biznews.bg
Първокласно мобилно забавление и производителност с новите таблети Samsung Galaxy Tab S3 и Galaxy Book

Samsung Electronics представи Samsung Galaxy Tab S3 и Samsung Galaxy Book, стилни таблети с напреднали компютърни технологии, които предлагат висококачествено мобилно изживяване. За ентусиастите на дигитално съдържание, Galaxy Tab S3 предлага невероятни видео и гейминг изживявания и гъвкавост при употреба, докато Galaxy Book осигурява на професионалистите подобрена компютърна мощност за работа и забавление.

Galaxy Tab S3 идва с 9.7-инчов Super AMOLED дисплей и се очаква в България в средата на април, докато Galaxy Book се предлага в две версии - с 10.6-инчов TFT LCD екран и с 12-инчов Super AMOLED дисплей.

Новите таблети, представени на Световния Мобилен Конгрес 2017, осигуряват висококачествена Galaxy технология, включително:

  • HDR (High Dynamic Range) видео съдържание: Galaxy Tab S3 и 12-инчовият Galaxy Book поддържа видео в HDR формат, гарантирайки наситени и истински цветове и ярко дигитално съдържание.

  • Samsung Flow: Samsung Flow улеснява работата в движение. За безопасно и сигурно вписване, Samsung Flow използва биометрична проверка и може безжично да ограничава съвместимите устройства при трансфера на документи от мобилно устройство към таблет. Функцията синхронизира и нотификациите, така че потребителите да не пропуснат важните съобщения, докато използват смартфона или таблета си.

  • Подобрен S Pen: Стилусът S Pen разполага с по-малък 0.7мм връх и повишена чувствителност при натиск, за да осигури по-естествено изживяване при писане. S Pen също така се отличава с удобни функции, като Screen Off Memo за бързо нахвърляне на записки, PDF Annotation за лесно редактиране и рисуване на професионално ниво с помощта на Advanced Drawing Tools.

Двата таблета осигуряват иновативната Galaxy технология на Samsung, включително 13-мегаписелова основна камера с авто фокус и 5-мегапикселова предна камера за снимки с високо качество. Таблетите предлагат разширено място за съхранение и повече енергийна ефективност с възможност за бързо зареждане. Galaxy Tab S3 поддържа до 12 часа възпроизвеждане на видео, докато 12-инчовият Samsung Book предоставя до 10.5 часа видео възпроизвеждане. И двете устройства поддържат докинг клавиатура без да изискват отделно зареждане или свързване.

"Ние, в Samsung, сме ангажирани към разширяването на границите на компютърното и мобилното изживяване като предлагаме най-добрите в класа си продукти, които отговарят на нужните и изискванията на мобилните потребители. Нашето ново портфолио от таблети използва първокласна технология, която доставя повече производителност и гъвкавост за работа, вкъщи или в движение", каза ДиДжей Кох, президент на Mobile Communications Business на Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Tab S3: Оптимизиран както за забавления, така и за гъвкава употреба

Samsung Galaxy Tab S3 променя представите за мобилно забавление, осигурявайки изживяване като на кино с 4K видео възпроизвеждане и зашеметяващ Super AMOLED дисплей. В допълнение, Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване. С партньори на съдържание като Amazon, потребителите могат да се ползват с незабавен достъп до оригинално HDR видео.

Galaxy Tab S3 включва Vulkan API за графика с най-високо качество и Game Launcher за подобрен потребителски интерфейс и персонализирано гейминг изживяване, както и режими, като Do Not Disturb, който осигурява гейминг забавление без прекъсване.

1868808 

С подобрен S Pen, Galaxy Tab S3 позволява на потребителите да бъдат по-продуктивни и креативни и да правят повече неща едновременно. Galaxy Tab S3 е проектиран, за да осигурява свързаност на потребителите с помощта на функцията за бързо зареждане и по-дългия живот на батерията.

Samsung Galaxy Book: Подобрена мощност и производителност в 2 в 1 дизайн

Наличен в два варианта (10.6-инча и 12-инча), Samsung Galaxy Book е идеален за професионалисти в движение, който търсят мощно компютърно устройство, което не е обвързано с десктоп. Samsung Galaxy Book е лек и има гъвкав форм фактор, като лесно може да се трансформира от таблет в ноутбук.

12-инчовият Samsung Galaxy Book е оборудван със седмо поколение Intel® Core™ i5 процесор, Dual Core 3.1 GHz, докато 10.6-инчовата версия разполага с двуядрен Intel® Core™ m3 процесор, 2.6GHz.

Задвижван с Windows 10, Galaxy Book предлага цялостно десктоп изживяване с Microsoft Office, гарантирайки максимум производителност. Устройството се отличава с по-голяма и осезателна клавиатура, с която потребителите могат лесно да пишат, точно както при традиционните компютри.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 реклама