Първият български автомобил Great Wall Voleex С10 вече при своя собственик  2

Георги Тодоров от София получи официално наградата си от играта на Литекс Моторс „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук
по статията работи: Петър Чернев
Първият български автомобил Great Wall Voleex С10 вече при своя собственик
Снимка: V+O COMMUNICATION

Днес пред щанда на Great Wall на Автосалон Пловдив официално беше връчена наградата от играта на Литекс Моторс "Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук. 18-годишният победител от София – Георги Тодоров, получи ключовете за чисто новия си автомобил лично от бранд мениджъра на българския автомобилен производител Литекс Моторс – г-н Николай Ликьов.

"Изключително съм развълнуван и щастлив от факта, че именно аз спечелих първия български автомобил от играта на Литекс Моторс”, споделя дванайсетокласникът Георги. Той успя да се пребори с всички участници от трите етапа на играта "Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук, като на финала спечели и мнозинството на гласовете на журито със своя текст на тема "Защо аз заслужавам да спечеля Great Wall Voleex С10”:

"Да се идентифицираш и гордееш като българин въз основа на родната техника не е често срещано явление. Благодаря на Great Wall, че ми предоставя този шанс. С лекота взех книжка и бих бил горд собственик на първия български автомобил. Щастлив съм дори от самата идея и смятам, че заслужавам да спечеля.”

В първи етап Георги успя да заеме 8-мо място сред 50 полуфиналисти, продължили в следващия кръг. Във втори етап беше на 1-во място сред 5-те финалисти, а в последния етап стана победител, като прибави и бонуса на журито от 30% към резултата си – спечели 5 от общо 10 гласа на членовете на комисията.

От своя страна, бранд мениджърът на компанията г-н Николай Ликьов определи играта като изключително успешна на база хилядите ангажирали се потребители на социалната мрежа Фейсбук – над 250 000 души. Той допълни, че Литекс Моторс ще продължи с атрактивното представяне на моделната гама на марката български автомобили Great Wall.

Литекс Моторс участва на есенния панаир в Пловдив с 3 премиерни за България и Европа модела Great Wall – Hover H5, Voleex C30 и Voleex C20R.

 реклама