Първият бургаски мол навърши седем години

Цял най-дълъг ден забавления в ТРИА Сити Център
по статията работи: Петър Чернев
Първият бургаски мол навърши седем години
Снимка: Имидж Едвъртайзинг

Първият бургаски мол – ТРИА сити център навърши сакралните 7 години. Рожденият ден ще бъде отпразнуван на знаменателната дата на най-дългия ден в годината - 21 юни /четвъртък/. Търговският център подготвя вълнуващи забавления за  всички свои клиенти. В кафето на партера през целия  следобед  ще звучи музика.  Почитателите на оперното изкуство ще чуят и видят любимите си солисти от бургаската опера между 14 и 17 часа. След тях на сцената ще се качи незабравимата Тони Димитрова. Вечерта ще завърши с горещи испански ритми в концерта "Класическа испанска китара”, който ще започне от 18.30 часа. И както на всеки рожден ден, ще има торта, шампанско и много забавления за всеки, пожелал да почете празника на изискания шопинг център на площад "Тройката” в Бургас. 

ТРИА сити център се утвърди като любимо място за пазаруване и забавления. Не само защото е единственият по рода си в центъра на града, но и защото не спира да изненадва почитателите си с различни инициативи, промоции, презентации на аванградни стоки и клиентски мероприятия. През тази пролет най-новите колекции слязоха директно от модните подиуми на Милано, за да дойдат в магазините на ТРИА. На бургаския пазар точно тук за пръв път бяха предложени световни брандове като  Dolce & Gabbana, Versace Jeans и Just Cavalli, при това веднага след дефилетата за пролет – лято 2012 г. С най-свежите си колекции бе представена и хитовата американска марка Gess by Marciano.

В ТРИА сити център клиентите могат да намерят необходимо, за да се почувстват част от големия свят на модата и изискаността. А в романтичната обстановка на арт кафе "Рома”, наподобяващо ренесансовия разкош по улиците на вечния град, посетителите много често могат да направят своя музикален избор,  да присъстват на "живи” концерти и да добавят към преживяването  високо класни италиански вина и блюда от Апенините.

Заедно с артистичния си ресторант, просторния, нов фитнес и целия набор от разнообразни услуги, които предлага ТРИА е най-предпочитаното обществено средище в историческия център на града и има амбицията да не спре да изненадва приятно с нови инициативи гражданите и гостите на Бургас.

 реклама