Първи семинар от безплатна поредица за повишаване на квалификацията на специалисти човешки ресурси бележи успех  3

За гостите беше организирано кратко интерактивно обучение на тема "HR мениджър и HR лидер" с гост лектор Иван Диков
по статията работи: Данаил Казаков
Първи семинар от безплатна поредица за повишаване на квалификацията на специалисти човешки ресурси бележи успех

Специалисти в сферата на човешките ресурси присъстваха на първия от планирана поредица безплатни мини, полудневни и целодневни семинари, финансирани от компания Амейз ЕООД, www.amaze.bg и проекта www.HireHive.bg. За гостите беше организирано кратко интерактивно обучение на тема "HR мениджър и HR лидер" с гост лектор Иван Диков, кратка презентация на последни иновации в сферата на платформата HireHive и обучението за мениджъри и служители "Екипната психология на коня", кафе паузи, време за създаване на контакти и интерактивен блок "Индустриално кафе". В края на събитието всички гости получиха сертификати за участие.

Организаторите споделят: "Това беше първото такова събитие. Това е нашия пилотен експеримент, за да видим дали специалистите в сферата на човешките ресурси са готови да са активни, да вдигат своята квалификация, да се запознават с колеги, да обменят практики. Именно за това темата на първия семинар беше "Иновативен ли е българския HR мениджър". Целта на събитията е да развива хората от тази сфера личностно, професионално и социално. Но за целта са нужни активни участници. Отправихме лични покани до над 150 специалисти в сферата. Голяма част от тези, които можеха да отделят това време в този работен ден бяха там. Хората бяха много активни, заинтересовани и оставиха подробна обратна връзка към нас с надеждата да продължим тези събития.

Следващо такова събитие се планира за след месец и половина, преди началото на летия сезон. Екипът организатори анализират изминалия семинар и преглеждат внимателно обратната връзка от посетителите. "Радваме се, че целта на събитието е станала ясна. Участниците са ни информирали, че оценяват цялостната организация и множеството възможности за тях. Също много ги радва, че събитията са безплатни и достъпни". Информация за предстоящите събития можете да следите на www.amaze.bg/seminari.

 реклама