Първи магазин ЛИДЛ в южната част на София

От компанията са реновирали детска градинка в близост до него
по статията работи: Мина Стойчева
Първи магазин ЛИДЛ в южната част на София
Снимка: ЛИДЛ

Нов магазин на немската верига Лидл отвори врати на ул. "Тодор Каблешков" 28 в кв. Гоце Делчев. Обектът е 19-и за София и е първият в най-южната част на града. В близост до него от компанията са реновирали и детска площадка. 

"Стремим се освен намирането на удобни локации за нашите обекти да работим активно и в посока подобряване на градската среда и създаване на модерни и функционални външни пространства за децата.” – разказват от Лидл. 

В първата седмица от откриването посетителите на новия магазин ще могат да се възползват от специални промоции на избрани продукти до 50 %, както и на селекция от храни и напитки, домашни уреди, дрехи и други.

Откриването на новия магазин съвпадна с приключването на изключително успешната кампания Stikeez, като от веригата бяха подготвили специална програма за децата, заедно с популярните герои. Децата се включиха в редица забавления и игри с популярните детски персонажи, в борса, на която всяко дете можеше да размени търсена фигурка, програма с аниматори, както и среща на живо с три от Стикитата.

 реклама