Първата World Elite MasterCard в България

MasterCard Europe и Първа инвестиционна банка представиха кредитната карта за любителите на лукса
по статията работи: Лиляна Бончева
Първата World Elite MasterCard в България
Снимка: ПИБ

Първата Fibank World Elite MasterCard беше представена в България от MasterCard Europe и Fibank. Това е карта от висок клас, специално създадена да съчетае технологичните иновации с персоналното внимание и удобството на консиерж услугите, предлагани от MasterCard в целия свят. Картата може да бъде издадена само по покана на банката. Има и допълнителна опция за издаването на втора карта, която може да се издаде към същата сметка за член на семейството на картодържателя.

Fibank World Elite MasterCard е много повече от кредитна карта - това е персонално обслужване. Консиерж услугите, предлагани от MasterCard, личният подход в банкирането на Fibank и достъпът до ВИП зони в повече от 600 летища по цял свят с PriorityPass, дават възможност на картодържателите да изживеят най-запомнящите се моменти в живота си по всяко време и навсякъде по света.

Картодържателите на Fibank World Elite ще се наслаждават на лукс, комфорт и много привилегии както в България, така и по време на пътуване в чужбина.World Elite асистент ще им помогне с актуална информация по време на пътуване, включително валутните курсове, прогноза за времето, изискванията за влизане в дадена страна, правни съвети и организиране на събития, като рождени дни, годишнини и други. Също така, картодържателите могат да разчитат и на обслужване с личен шофьор и рент-а-кар услуги в световен мащаб.

Тъй като Fibank World Elite MasterCard е специално създадена за клиенти с изключително динамичен и забързан начин на живот. Консиерж услугите, предлагани от MasterCard също могат да помогнат при организацията на бизнес и развлекателни пътувания, изпращане на цветя и подаръци,закупуване на билети за спортни и културни събития и др.

Картодържателите на Fibank World Elite MasterCard получават и безплатно членство в EGO клуб на ПИБ и годишен абонамент за списанията "Форбс" за господата и Harper’s Bazaar за дамите. Клиентите допълнително получават и застрахователен пакет, включващ застраховка при пътуване, застраховка "Защита на покупките”, и застраховка "Живот" за територията на България.

Fibank World Elite MasterCard се предлага с висок кредитен лимит и с гратисен период до 50 дни.

Васил Христов, Изпълнителен директор на Fibank, коментира: "Ние винаги се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-иновативните и сигурни банкови продукти и услуги. От името на Fibank, бих искал да благодаря на MasterCard за успешното партньорство и удоволствието да работим заедно."

Дениса Матееску, генерален мениджър на MasterCard Europe за Румъния и Балканите, коментира: "От името на MasterCard бих искала да кажа, че сме много радостни, че в България бе представена Fibank World Elite MasterCard. Бих желала да благодаря на нашия партньор Fibank за отбелязване на необходимостта от този продукт и виждане на възможността за успех на този пазар. Нашето годишно изследване MasterIndex, проведено през 2011 г. показва, че 27% от картодържателите, собственици на кредитни карти, биха предпочели висок кредитен лимит като ВИП характеристика, докато 24% от тях се интересуват от помощ при наемане на кола. Марката WorldElite е символ на качество, сигурност, надеждност, престиж и лукс. Тя е проектирана да поглези своите клиенти докато харчат парите си, предлагайки им ползи, които оправдават разходите. Ние в MasterCard си даваме сметка, че картодържателите са различни и имат различни потребности, ето защо ние инвестираме много усилия, за да предложим на нашите издаващи институции картови програми, с които да отговорим на нуждите на всеки тип картодържатели."

За MasterCard

MasterCard (NYSE: MA) е глобална платежна и технологична компания. Тя работи с най-бързата в света мрежа за обработване на плащания, като свързва потребителите, финансовите институции, търговците, правителствата и компаниите в над 210 държави и територии. Продуктите и решенията на MasterCard правят ежедневните търговски дейности като пазаруването, пътуването, управлението на бизнеса и финансите по-лесни, по-сигурни и по-ефективни за всички. Научете повече на mastercard.com или ни следвайте в Twitter @mastercardnews.

За Първа инвестиционна банка

ПИБ се стреми да бъде една от най-добрите банки в България и Балканския регион, да бъде призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски-ориентирана банка, която предлага изключителни продукти и услуги, осигуряваотлични възможности за кариера на своите служители и е с принос към обществото. Основана през 1993 г., ПИБ е една от най-големите банки, работещи в България, като към днешна дата е пета по активи През годините ПИБ е получавала множество награди за своята работа и за доброто обслужване на клиенти.

 реклама