Професионализмът на Konica Minolta в производствения печат се потвърждава с прочута EDP награда  2

Журито избра серията bizhub PRESS 1250 за победител в категорията „Най-добра дигитална система за нарязана хартия – високо производство“ 2013
по статията работи: Петя Бързилска

Konica Minolta ("Коника Минолта") за пореден път бе наградена от прочутата Европейска Асоциация за Дигитален Печат (EDP), съюз на водещите европейски списания за дигитален печат, който може да се похвали с повече от един милион читатели. Журито избра серията bizhub PRESS 1250, включваща bizhub PRESS1250/1250P, bizhub PRESS 1052 както и bizhub PRO 1052, като победител в категорията "Най-добра дигитална система за нарязана хартия – високо производство" 2013. Наградата на EDP потвърждава пътят към успеха, по който Konica Minolta е поела на европейския пазар на производствения печат: компанията се радва на двуцифрен пазарен дял в Европа в този сегмент.

"Горди  сме с факта, че нашите непрекъснати усилия да добавим важна за бизнеса  на нашите клиенти стойност, печелят  международно признание. След спечелването на EDP награда през 2009 и 2011 година, за нас е радост и този път да впечатлим журито с нашата серия bizhub PRESS 1250", казва Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. Всички EDP награди са номинирани от технически комитет, съставен от специалисти в дигиталния печат, журналисти, както и технически консултанти и представители на промишлеността. "Това признание означава много за нас, особено поради факта, че представители на пазара на печатния сектор са включени във вземането на решение," добавя Wennemann.

Серията bizhub PRESS 1250 включва изключителни професионални решения за промишлени цели: тя комбинира голям избор от довършителни функции със скорост на отпечатък между 105 A4 / 60 A3 и 125 A4 / 70 A3 страници в минута. bizhub PRESS 1250 е предназначена за обеми до 3,000,000 отпечатъка в месеца. Освен това, всичките четири модела могат да бъдат интегрирани в решения за работния процес за ефективно управление на чакащите задачи, за да се спазят стегнатите крайни срокове. Оптимизирани хардуер материали, висок капацитет на входящите и изходящите тави и неограничени доставки на тонер повишават надежността и спомага за намаляването на разходите на клиента.

Снимка: Коника Минолта

Повече информация за производствените системи на Коника Минолта можете да намерите тук

 реклама