ПроКредит Банк с нови пакетни услуги за малките и средни предприятия

Новите бизнес пакети обединяват най-често използваните от фирмите услуги на банката
по статията работи: Нели Минчева

ПроКредит Банк предлага на своите клиенти малки и средни предприятия два специални пакета от банкови услуги, които в максимална степен да ги улеснят във всекидневните им банкови операции.

Новите бизнес пакети на ПроКредит Банк обединяват най-често използваните от фирмите услуги на банката срещу заплащането на фиксирана месечна такса. Така предприемачите могат да спестят фирмени средства, като намалят разходите си за банкови плащания и обслужване на разплащателна сметка.

Банката предлага на малките и средните фирми избор от два пакета - "Бизнес пакет 20" с месечна такса от 20 лв. и "Бизнес пакет 35" с такса от 35 лв. на месец. Срещу 20 лв. фирмите могат да се възползват от 20 бр. безплатни междубанкови преводи в лева в системата за интернет банкиране и безплатни вноски на каса за суми до 10 000 лв., а за 35 лв. месечно - до 50 бр. безплатни междубанкови преводи в лева, както и неограничен брой безплатни вноски на каса и теглене на суми до 5 000 лв. За продуктите и услугите, включени в пакета, фирмите не заплащат такси и комисиони извън фиксираната месечната такса.

Безспорно предимство на пакетните бизнес услуги на ПроКредит Банк е използването на съвременни банкови продукти, които улесняват бизнеса на клиентите като интернет банкиране и банковите карти. И в двата пакета банката предлага на фирмите безплатно откриване на разплащателна сметка, неограничен брой безплатни разплащания между клиенти на банката в системата за интернет банкиране, безплатно издаване и обслужване на бизнес дебитна карта, както и превод на възнагражденията на служителите на фирмата.

Новите бизнес пакети на ПроКредит Банк спомагат малките и средните предприемачи да управляват по-ефикасно фирмените разходи при използването на банкови услуги.

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 21 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

 реклама