Притежателите на кредитна карта от Пощенска банка пазаруват с 10% отстъпка в ИКЕА  2

Офертата важи до 31 юли за всички стоки в магазина
по статията работи: Данаил Казаков
Притежателите на кредитна карта от Пощенска банка пазаруват с 10% отстъпка в ИКЕА

До 31 юли притежателите на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да пазаруват с 10% отстъпка в ИКЕА. Лятната оферта важи за всички стоки в магазина, включително и за стоки, чиито цени са вече намалени във връзка с други кампании.

Всички притежатели на кредитни карти от Пощенска банка могат да планират изгодно обновяване на дома си, плащайки с картата си на ПОС терминал на банката в магазин ИКЕА. Отстъпката от 10% се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка.

Повече информация клиентите могат да получат в Центъра за финансово обслужване на Пощенска банка в магазин ИКЕА, на кратък номер *7224 или на www.postbank.bg и www.myrewards.bg.

1336637

Пощенска банка с правно име "Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк Груп е европейска банкова организация с общи активи от €76,0 млрд. евро, близо 18 000 служители и мрежа от над 1 000 клона в Гърция и други европейски държави. Отдадените и опитни служители на групата предоставят специализирани услуги във всички страни, в които банковата институция е представена, подкрепяйки усилията на клиентите за успешно посрещане на финансовите предизвикателства.

Юробанк е един от четирите основни стълба на банковата система в Гърция. Групата има и стратегически позиции в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България, Румъния и Сърбия, предлага услуги за управление на активи в Кипър и Люксембург, както и представителства в Лондон. След успешното финализиране на увеличението на капитала с 2 864 млн. евро през май 2014 г., 64.6% от обикновените акции са собственост на институционални и индивидуални акционери.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

 реклама