Премиерни заглавия през юни по VIVACOM ARENA

Сред най-силните предложения през месеца ще са приключенския „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии“
по статията работи: Петя Бързилска
Премиерни заглавия през юни по VIVACOM ARENA
Снимка: vivacom

VIVACOM Arena пуска нов атрактивен микс от премиерни филмови заглавия за своите ТВ-абонати през юни. Най-силните предложения през месеца ще са приключенския "Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии", режисиран от създателя на първите два филма от поредиците "Сам вкъщи”, "Хари Потър” и "Мисис Даутфайър”; култовият трилър на режисьора М. Найт Шаямалан "Явлението” и един от най-силните военни екшъни "Бяхме войници”, който разказва за една от най-жестоките битки в историята на САЩ.

Акценти в програмата на VIVACOM ARENA през юни са още романтичната драма с нашумелия британски сексимвол Райън Гослинг "Блу Валънтайн”, екшънът, създаден по култовия едноименен ТВ-сериал – "Маями вайс”, фантастиката от вечноживата поредица Старгейт – Континуум с Бо Бриджис и анимационният "Делго”.

VIVACOM ARENA се предоставя  само от VIVACOM ТV като каналът е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет Екстра и в допълнителния пакет HD Light. Той може да се гледа на позиция 27 от потреблителите на сателитна телевизия и на позиция 33 от клиентите на VIVACOM TV, ползващи телевизия чрез интернет свързаност. Потребителите на останалите ТВ-планове могат да го прибавят към основния си абонамент срещу символична месечна такса от 1,90 лв.

 реклама