Пощенска банка с нов потребителски кредит с фиксирана лихва

Новото предложение продължава линията продукти, съобразени изцяло с индивидуалния профил на клиентите
по статията работи: Елица Елефтерова
Пощенска банка с нов потребителски кредит с фиксирана лихва
Снимка: sxc.hu

Пощенска банка стартира нов потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на кредита, с който надгражда линията, започната с кампанията "Потребителски кредит, създаден спрямо Вас" и затвърждава активната политика на банката за предоставяне на широка гама продукти и услуги за физически лица.

Фиксираната лихва дава на кредитополучателите сигурността, че независимо от икономическата и пазарна обстановка, лихвените условия по кредита няма да бъдат променени едностранно от банката и месечната погасителна вноска ще се запази без промяна.

Потребителският кредит се предлага в лева, за максимален срок до 5 години, като лихвените проценти са съответно 12.95% при превод на работна заплата в Пощенска банка и 14.95% без превод на работната заплата в банката.

При кандидатстване до 31.10.2012 г. клиентите няма да заплащат такса за отпускане на кредит и такса за разглеждане на документи. 

Кредитът се предлага и с опция "Флекси”, благодарение на която клиентите могат да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните вноски. Тя дава възможност в рамките на всяка календарна година клиентите да пропускат една вноска или да намаляват наполовина до 6 вноски по кредита.

 реклама