Пощенска банка подари преобразено с уникален дизайн колело като част от инициативата Park(ing) Day  3

Събитието се осъществи съвместно с 1Bike – единствената велоработилница в България, която предлага пълно реновиране на велосипеди и създаване на уникален дизайн
по статията работи: Данаил Казаков
Пощенска банка подари преобразено с уникален дизайн колело като част от инициативата Park(ing) Day

Ваня Христова спечели уникално колело, изработено от велоартистите 1Bike (www.1bike.bg) в рамките на събитието "За колелата и техните хора", с което Пощенска банка (www.postbank.bg) се включи в глобалната инициатива PARK(ing) Day. Тя получи наградата чрез томбола сред всички дали своите идеи за по-добра градска среда в играта на банката във Facebook (www.facebook.com/PostbankBG).

В рамките на четвъртото поредно и най-мащабно издание на Park(ing) Day за България финансовата институция организира арт велоателие на паркопространството пред своя клон на ул. "Съборна". Събитието се осъществи съвместно с 1Bike – единствената велоработилница в България, която предлага пълно реновиране на велосипеди и създаване на уникален дизайн.

Пред погледите на минувачите екипът на 1Bike преобрази изцяло две колела, придавайки им нова атрактивна визия. Велоателието беше посетено от над 200 човека, а 15 колела се сдобиха с уникални графични елементи по избор на притежателите им. Рисунките, които посетителите пожелаха да бъдат изобразени на велосипедите, бяха най-разнообразни – от пламъци и китайски символи до лика на Дарт Вейдър. Емоциите от деня са запечатани в специално видео.

PARK(ing) Day беше организиран от фондация Credo Bonum и в него се включиха 28 организации и компании. Инициативата се състоя в София на 19 септември и е част от Европейската седмица на мобилността, в която София участва между 16 и 22 септември, подкрепена от Асоциация за развитие на София, Столична община и Центъра за градска мобилност.

Пощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк Груп е европейска банкова организация с общи активи от €74,8 млрд. евро, близо 18 000 служители и мрежа от над 1 000 клона в Гърция и други европейски държави. Отдадените и опитни служителите на групата предоставят специализирани услуги във всички страни, в които банковата институция е представена, подкрепяйки усилията на клиентите за успешно посрещане на финансовите предизвикателства.

Юробанк е един от четирите основни стълба на банковата система в Гърция. Групата има и стратегически позиции в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България, Румъния и Сърбия, предлага услуги за управление на активи в Кипър и Люксембург, както и представителство в Лондон. След успешното финализиране на увеличението на капитала с 2 864 млн. евро през май 2014 г., 64.6% от обикновените акции са собственост на институционални и индивидуални акционери.

 реклама