Поредната коледна изненада от Мтел е пакет от услуги за цялото семейство

Заради огромния интерес към пакетните предложения телекомът пуска четворна услуга с устройство по избор за едва 29,80 лева месечно
по статията работи: Теодора Пенева
Поредната коледна изненада от Мтел е пакет от услуги за цялото семейство
Снимка: Mtel

Коледен пакет  от услуги за цялото семейство е  поредното празнично предложение  от Мтел. От 3 декември компанията ще предлага срещу едва 29,80 лева на месец четири услуги, които са оптичен интернет, цифрова телевизия, мобилна тарифа и фиксиран телефон. С пакета клиентът получава и устройство по избор– смартфон Sony Xperia J, лаптоп Acer или телевизор Toshiba.

Предложението е специално разработено заради огромния интерес на клиентите към пакетните предложения на телекома и е в унисон със заявката на Мтел да бъде повече от мобилен оператор – компания, която предоставя цялостни телеком решения на атрактивни цени.

Днес Мтел представи новата оферта чрез видеосъбщение в официалната страница на компанията във Фейсбук - Facebook.com/MobiltelBG. След публикуването на видеосъобщението журналисти и потребители на социалната мрежа обсъдиха коледното предложение и задаваха въпроси за условията на офертата в чат с директора "Маркетинг продукти за индивидуални клиенти" в Мтел Андреас Елснер.

В коледния пакет  са включени четири услуги: мобилна тарифа със 100 минути към всички мрежи в страната и в чужбина; домашен телефон с безплатен апарат и 100 минути към фиксирани мрежи в страната и в чужбина; светкавичен интернет със скорост 30 Mbps; цифрова телевизия с 40 канала. В допълнение, през първите два месеца клиентите ще гледат над 160 канала. През този период те ще получат също и подарък – пакет HBO и Cinemax, както и достъп до Мтел Видеоклуб.

Цената на коледния пакет е 29,80 лева на месец през първата година от договора. През втората година цената на пакета е 39,80 лева месечно. Предложението е валидно до изчерпване на количествата.

 реклама