Полската верига CCC стъпи и в The Mall

С 20% специална отстъпка на всички обувки и чанти
по статията работи: biznews.bg
Полската верига CCC стъпи и в The Mall

С 20% специална отстъпка на всички обувки и чанти от новата колекция Пролет/Лято 2017 отвори врати магазинът на CCC в The Mall Sofia на бул. Цариградско шосе. Промоционалният период продължава до 12 февруари и е идеално решение за моден подарък за Свети Валентин не само за дамите, но и за представителите на силния пол.

Магазинът на полската верига се намира на ниво 1 и е с впечатляващата площ от 930 кв. м. 
Смели комбинации от цветове и форми провокират дамите с вкус и придават шик на всяка визия. Който и от хитовите модели на висококачествените обувки от естествена кожа Lasocki да изберете, няма да сбъркате и ще сте в центъра на вниманието!

Полската компания ССС притежава най-голямата фабрика за кожени обувки собствено производство в Европейския съюз. Това позволява поддържане на голям асортимент от артикули с оптимално съотношение цена/качество както в дамските и мъжките линии, така и в младежките и детските колекции.
Вече имаме 10 магазина в търговски центрове в големите градове. Планираме до края на годината да отворят врати още 5, заяви Венцислав Огнянов, генерален директор на CCC за България и Сърбия. 
Веригата е собственик и на най-голямата платформа за онлайн продажба на обувки и чанти в Полша и региона, а българската версия на сайта е www.obuvki.bg. Освен стандартните модели на сайта може да се намерят световноизвестни марки като Furla, Liu Jo, Guess и други на много конкурентни цени.

 реклама