Поликомп е новият дистрибутор на Сиско в България

Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на обучения, разнообразни складови наличности, редовни доставки
по статията работи: Нели Минчева
Поликомп е новият дистрибутор на Сиско в България
Снимка: Поликомп

Поликомп подписа договор за дистрибуция с американската компания Сиско (Cisco Systems, Inc.) и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от продукти на марката в България.

Сиско е световен лидер в областта на мрежовите технологии, които променят начина, по който хората се свързват, комуникират и работят. Продуктите и решенията на компанията са създадени да отговорят на променящите се пазарни тенденции и нарастващи изисквания на клиентите.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. С добавянето на световно утвърдена марка като Сиско към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на обучения, разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

"Чрез партньорството с Поликомп Сиско цели да разшири покритието си в цялата страна и да увеличи своя пазарен дял”, заяви Борислав Димитров, Управляващ директор на Сиско България.

За Поликомп

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България за последните 12 години. Компанията предлага висококачествени продукти от водещи световни производители и обслужва над 1400 традиционни ИТ дилъри, системни интегратори, търговски вериги и други търговски фирми в цялата страна.

Мисията на Поликомп е активно да съдейства за разпространението на информационните технологии в България, като предлага висококачествени ИТ продукти от реномирани световни марки.

Повече информация за Поликомп можете да намерите на www.polycomp.bg

 реклама