Плащаме сметки към bob и през EasyPay

Близо 2000 са местата, където клиентите на най-новия телеком бранд у нас могат да плащат своите месечни задължения
по статията работи: Нели Минчева
Плащаме сметки към bob и през EasyPay
Снимка: М-Тел

Всички потребители на bob вече могат да плащат месечните си задължения и в офисите на EasyPay в страната. Така местата за плащане за всички bob потребители стават близо 2000.

Освен че не изисква регистрация, плащането в мрежата на EasyPay позволява на всеки да избере най-удобния за него офис и му гарантира моментален паричен превод без значение от разстоянието, без такса и комисионна за превода. Единственото, което потребителят следва да предостави, е неговият 4-цифрен персонален код. Той е наличен във фактурата му на www.bob.bg, а клиентите могат да го получат и като изпратят безплатен SMS на кратък номер 1590.

bob се е погрижил и за тези, които предпочитат да плащат онлайн.Те могат да се възползват от услугите на ePay.bg, след като се регистрират в сайта им. Отново чрез кредитна или дебитна карта плащания могат да се извършват през банкомат, а също така и по банков път.

Петата възможност за заплащане е потребителят да посети някой от 60 офиса на bob. Към момента те са разположени в 40 различни града, но тенденцията е броят им да се увеличи. Голяма част от офисите се намират във веригите Т-Маркет и Кауфланд и работят без почивен ден.

Със своята поява през октомври, bob промени телеком пазара у нас като предложи уникалната цена от 12 стотинки на минута към всички национални мрежи, както за разговори така и за SMS. Първият клиент на bob в България стана актрисата Мартина Вачкова.

Това, с което новият бранд се отличава, е липсата на дългосрочен договор и месечна такса, което позволява на потребителите да плащат само тогава, когато говорят. Така те лесно могат да управляват разходите си за мобилен телефон.

 реклама