Петър Митев за разработките на Chaos Group и световната индустрия за визуални ефекти

Презентацията „Българските магьосници“ ще се състои на 30 януари в Аулата на Софийския университет
по статията работи: Нели Минчева
Петър Митев за разработките на Chaos Group и световната индустрия за визуални ефекти
Снимка: Chaos Group

На 30 януари от 18:30 ч. в Аулата на Софийски Университет "Св. Климент Охридски” студенти, предприемачи и технологични ентусиасти ще имат възможност да се срещнат с Петър Митев - съосновател на фирма Chaos Group, световен лидер в областта на компютърната визуализация.

Презентацията "Българските магьосници" е организирана от студентския клуб по предприемачество Start It Smart и мрежата за компютърна графика CGArt.bg.

От основаването си преди повече от десет години Chaos Group създава уникална серия от специализирани софтуерни приложения, които се използват във филмови, архитектурни и рекламни проекти в целия свят.

През последните няколко години разработката V-Ray® добива голяма популярност и се използва в проекти като "Аватар", "Трон Заветът", "Жива Стомана", рекламните материали на BMW, Mercedes, Lexus и много други.

"Подобни лекции на световни специалисти се случват рядко у нас и сме убедени, че събитието ще бъде изключително стойностно за българската аудитория както в експертно отношение, така и по отношение на ценностите на предприемачеството, представени от един наистина успял български предприемач", заяви Николай Андонов, президент на клуба по предприемачество Start it Smart.

Събитието ще бъде осъществено с подкрепата на българския хостинг доставчик СуперХостинг.БГ.

Повече информация можете да откриете тук.

 реклама