Петима участници в програма „Доведи приятел” за лоялни картодържатели на Пощенска банка спечелиха iPad 2

Още награди и множество предимства очакват както лоялните, така и новите притежатели на кредитни карти, издадени от банката
по статията работи: Александър Димитров
Петима участници в програма „Доведи приятел” за лоялни картодържатели на 
Пощенска банка спечелиха iPad 2
Снимка: Пощенска банка

Петима активни притежатели на кредитни карти, издадени от Пощенска банка, спечелиха iPad2 в томбола за участници в програма "Доведи приятел” на банката, която стартира през февруари 2012 г. Късметлиите са от Разград, Плевен, Кюстендил, Петрич и Нова Загора. Програма "Доведи приятел” е предназначена специално за картодържатели на American Express, Златна American Express, EuroLine American Express, Visa Classic или Visa Electron и предлага множество предимства както за лоялните клиенти, така и за новопривлечените ползватели.

В рамките на активния период на "Доведи приятел” до 31.12.2012 г. ще бъдат изтеглени още 15 участници, които ще получат iPad2 от Пощенска банка. За участие в томболата активните картодържатели трябва да привлекат "приятел”, който да бъде одобрен за една или повече кредитни карти, издавани от Пощенска банка. За целта всеки активен картодържател получава индивидуален код, който трябва да предостави на препоръчани от него приятели, а те да го упоменат в заявлението си за кредитна карта.

Кандидатстването може да стане във всеки клон на банката, онлайн и дори по телефона. Няма ограничение за броя "приятели” кандидатстващи с един код на настоящ картодържател, както и всеки нов клиент може да кандидатства за повече от една карта, като ползва референция от различни свои приятели.

Одобрените "приятели” също получават специално отношение. Кандидатствалите за всички видове карти са освободени от такса за отпускане на кредит и получават 10% отстъпка от първата покупка.

Освен шанса да спечелят iPad2, за всеки новопривлечен "приятел” ползвателите на кредитни карти получават в зависимост от вида карта, и бонус точки по програма MyRewards или директно парични награди.

 реклама