Петима късметлии спечелиха среща с Петер Шмайхел от Globul

За една седмица в играта се включиха близо 800 потребители
по статията работи: Петя Бързилска
Петима късметлии спечелиха среща с Петер Шмайхел от Globul
Снимка: Globul

Вече са ясни имената на петимата победители от Facebook играта на Globul, които ще се срещнат на живо с легендата на "Манчестър Юнайтед" Петер Шмайхел.

За една седмица в играта се включиха близо 800 потребители, които трябваше да отговорят на въпроса "През коя година отборът на "Манчестър Юнайтед" с капитан Петер Шмайхел печели Шампионската лига?". Всички, които дадоха верен отговор – 1999 г. – участваха в томболата за определяне на победителите.

На 27 ноември  в София петимата късметлии ще се запознаят лично с носителя на титлата "Най-добър вратар в света" за 1992 г. и 1993 г. Петер Шмайхел. Освен автограф от звездата и снимка за спомен, те ще получат и оригинални фен-подаръци от Globul и "Манчестър Юнайтед".

Освен победителите от Facebook играта на Globul, шанс да стиснат ръката на Петер Шмайхел ще имат и представители на официалния фен-клуб на "Манчестър Юнайтед" в България, както и служители на GLOBUL и Germanos.

Легендарният  вратар на "червените дяволи" и  датския национален отбор ще посети България по покана на Globul в рамките  на партньорството между оператора  и английския футболен клуб.

 реклама