Парти Don Corleone

Ценители на тютюневите изделия ще се насладят на хондураските пури в компанията на бутикови вина
по статията работи: Нели Минчева
Парти Don Corleone
Снимка: Don Corleone

На 02.12.2011 година от 20:00 часа ще се проведе третото поред ексклузивно пура парти на марката Don Corleone.

В хотел Sheraton ценители на тютюневите изделия ще имат възможност да се насладят на хондураските пури в компанията на бутикови вина La Montina, луксозен коняк, уиски или водка от Maxxium, както и деликатесните охлюви на D'Escargots.

Вечерта ще започне с музикален комплимент от оперния певец Георги Султанов, който ще изпълни кратка ария от "Тоска”. За доброто настроение ще се грижи водещата Ива Атанасова, а в по-късните часове, гостите ще станат свидетели на уникално модно събитие – ревю на престижния мъжки бранд Cacharel заедно с пурите Don Corleone и балет Extravaganza.

В музикалните паузи Краси Аврамов и Биг Ша ще забавляват посетителите, а онези, които останат до края, ще имат възможността да вземат и награда от луксозната томбола.

Печелившите ще бъдат обявени в 22:30. Те могат да си тръгнат с аксесоари от St. Dupont, ваучери за Victoria Spa, луксозна козметика от Natura Bisse, уикенд за двама с тест драйв на автомобил от Мото Пфое, бутикови вина La Montina и пури от Don Corleone.

През 2010 г. над 350 гости се насладиха на ретро шика и атмосферата от 30-те години на миналия век с тематични кътове със старинни мебели като кабинета на Дон Корлеоне и ретро акценти. Сред гостите бяха известни личности като Любо Ганев, Румънеца и Енчев, Графа, Краси Аврамов, Биг Ша, Galia, флейтистът Кристиян Коев, Емил Арабаджиев, Павел Найденов и Страхил Гановски, Румен Бояджиев и Павел Чернев, известни манекенки и поп фолк изпълнители, бизнесмени.

 реклама