Пакетно техническо обслужване за Mercedes-Benz с ценово предимство

Прегледите се извършват при отворени врати, т.е. клиентът присъства на огледа и получава разяснения
по статията работи: Нели Минчева
Пакетно техническо обслужване за Mercedes-Benz с ценово предимство
Снимка: Mercedes

През следващата седмица (2 - 7 април) ще се проведе кампанията "Моят първи ден от пролетта. Моят сервиз”. Всички собственици на Mercedes-Benz, които досега не са посещавали оторизираните сервизи на марката в България, имат уникалната възможност да проверят състоянието на автомобила си напълно безплатно.

Прегледите се извършват при отворени врати, т.е. клиентът присъства на огледа и получава разяснения от сервизния консултант относно състоянието на автомобила. Автомобилите, преминали този преглед, имат право да ползват отстъпка от 30 % за труд и 10 % за резервни части.

До края на юни тече и кампанията "Добре дошли отново вкъщи" - акция за техническо обслужване на Mercedes-Benz А-класa тип 168, В-класa тип 245, C-Класa тип 203, ML-класa тип 163, Е-класa тип 211 и S-класa тип 220. Така например техническото обслужване за Mercedes-Benz А-класa струва само 209 лева.

Пакетът включва всички необходими проверки по автомобила като оглед на ходова част, диагностика със специализиран диагностичен уред, гуми, светлини, акумулатор, състояние на електрониката, стъклопочистващи системи и течности и смяна на двигателно масло, маслен, въздушен, горивен филтър и филтър за климатика.

Вложените части, както и маслото, са оригинални с гаранцията на производителя.

Цените са в пакет и са с до 50% отстъпка в сравнение с нормалните по ценова листа. Сервизните центрове предлагат и промоционални цени за спирачни дискове, накладки и части по окачването.

 реклама