Още за препоръките в полза на бизнеса по време на Международната седмица на нетуъркинга

по статията работи: biznews.bg
Още за препоръките в полза на бизнеса по време на Международната седмица
на нетуъркинга

Бизнес препоръките, работата в екип от съмишленици и добрият нетуъркинг имат доказани предимства. Именно тях най-голямата световна организация за бизнес чрез препоръки BNI ще представи в дните между 6 и 10 февруари, в десетата юбилейна Международната седмица на нетуъркинга. BNI България ще се включи с активни отворени срещи и специализирано обучение само за членове. В тези дни всеки заинтересован може да посети среща на BNI дружество, като избере удобен за него ден.

Фокусът на BNI по света през тези дни ще бъде насочен към това да събере представители на правителството, бизнеса и обществото, създавайки предпоставки за комуникация между тях. По този начин те ще имат възможност да разберат от първо лице концепцията на бизнеса чрез препоръки, а също и да чуят изказвания на ключови специалисти на BNI от цял свят. Те ще предлагат съвети и информация за това как фирмите могат да растат и да достигнат по-голям успех чрез добрите практики в нетуъркинга.

На 7 февруари, вторият ден от събитието, д-р Айвън Майснер, основател на BNI, ще вземе участие като домакин на уебинар, фокусирайки се върху изграждането на мощни нетуъркинг навици, които водят до успех в бизнеса чрез препоръки. Регистрация тук.

32 години опит и 212000 члена по света доказват, бизнесът чрез препоръки е дългосрочно най-печелившата и ефективна стратегия. Уменията в тази насока не се преподават в нито един университет, не са част от нито един лекционен курс и крият в себе си ключа към успеха на много предприемачи. Успешните истории на българските BNI членове на живо може да чуе всеки, който посети среща на дружествата като се регистрира предарително:

BNI Партньори / BNI Partners - заявка за посещение вторник, 07.02.2017
BNI Успех / BNI Success - заявка за посещение четвъртък, 09.02.2017
BNI Доверие / BNI Trust (дружество в процес на изграждане) - заявка за посещение сряда, 08.02. 2017

Следвайте BNI България в социалните мрежи: Facebook | LinkedIn | YouTube | Блог на BNI България |

 реклама