От 26 до 29 октомври заплащането на сметки на EVN ще е невъзможно

На тези дати няма да функционира и заплащането чрез онлайн системата на EVN България “EVN Online+” през сайта на дружеството www.evn.bg
по статията работи: Елица Елефтерова
От 26 до 29 октомври заплащането на сметки на EVN ще е невъзможно
Снимка: sxc

Lъв връзка с инсталиране на нова версия на софтуера за фактуриране и обработка на данни на дружеството, от 26 октомври 2012 г. до 12:00 ч. на 29 октомври заплащането на консумирана електро- и топлоенергия на касите на "Български пощи” ЕАД и на каси в обслужващи банки няма да бъде възможно.

На тези дати няма да функционира и заплащането чрез онлайн системата на EVN България "EVN Online+” през сайта на дружеството www.evn.bg. На разположение на клиентите остават безкасовите начини за плащане на потребена енергия - по банков път, директен дебит, банкомат, еpay, transcard и sms.

Датите са избрани с  оглед да не се нарушават официалните  срокове за плащане на консумираната  енергия, които са разделени на две групи за следните периоди:

  • I група - от 1-во до 15-то число на месеца 
  • II група - от 11-то до 25-то число на месеца.

Обновяването  на обслужващите програми е поредната  стъпка на EVN България за подобряване  на предлаганите от дружеството услуги и работни процеси. Такава стъпка беше откритият от дружеството в  началото на септември 2012 г. модерен  сървърен център за данни в Пловдив. 

 

 реклама