Оранжев Дядо Коледа раздава таблети и смартфони в играта на Vivacom VIVA Christmas

Facebook феновете на телекома могат да спечелят таблети и смартфони на HTC
по статията работи: Нели Минчева
Оранжев Дядо Коледа раздава таблети и смартфони в играта на Vivacom VIVA Christmas
Снимка: vivacom

През празничния декември всички фенове на VIVACOM в социалната мрежа Facebook могат да спечелят много таблети и смартфони с марката HTC като участват в коледната игра VIVA Christmas.

Наградите в играта са 3 таблета HTC Flyer, 5 смартфона HTC Sensation в ексклузивния бял цвят и 10 смартфона HTC Wildfire S.

Всеки потребител на Facebook, който е почитател на официалната страница на VIVACOM във Facebook, може да спечели един от коледните подаръци, като си избере желания коледен подарък от VIVACOM и покани трима свои приятели да участват в играта.

Броят на участията е неограничен и колкото повече пъти играе, толкова повече се повишава шанса на всеки участник да спечели награда във финалната томбола. Играта продължава до 12.00 ч. на 28 декември 2011, а победителите ще бъдат обявени на 29 декември и наградени чрез Facebook страницата на VIVACOM.

Oт скоро феновете на белият HTC Sensation могат да го намерят само и единствено в мрежата на VIVACOM. Това е един от най-търсените модели в каталога на VIVACOM, както заради стилния дизайн и белия цвят, така и заради добрата комбинация от функционалност и цена.

HTC Sensation се отличава с изключителна бързина, огромен екран и мощен процесор. VIVACOM го предлага на цена от 29.90 лв. месечно за целия срок на договора с някой от плановете UniCall XL или Net&Call Super Max, които включват практически неограничени разговори в мрежата на VIVACOM, до 600 минути към други мрежи, както и до 5 GB интернет на максимална скорост.

 реклама