Операция „Жълти стотинки“ на Vivacom с награда от Българския форум на бизнес лидерите

Инициативата на телекома пребори 65 обществено значими проекта
по статията работи: Нели Минчева
Операция „Жълти стотинки“ на Vivacom с награда от Българския форум на бизнес лидерите
Снимка: vivacom

Телекомуникационният оператор VIVACOM бе отличен с награда в категорията "Маркетинг, свързан с кауза” за 2011 г. от Българския форум на бизнес лидерите в конкуренция с 65 обществено значими проекта. Наградата бе връчена от министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков в присъствието на президента на Република България Росен Плевнелиев, кмета на София Йорданка Фандъкова и представители на няколко министерства.

Каузата, която донесе престижното отличие на VIVACOM, е дарителската кампания Операция "Жълти стотинки", която телекомът проведе за втори път през септември 2011 г. в подкрепа на центъра за временно настаняване от семеен тип "Малката къща", отглеждаща шест изоставени бебета в домашни условия в столичния квартал Княжево. Кампанията имаше за цел да покаже, че всеки, който желае, може да помогне на каузата, пускайки своето ресто в една от хилядите кутии, поставени в магазините на VIVACOM и нейните партньори - Societe Generale Експресбанк, Carrefour, Marcel Toys, Chipolino, Onda, Mr. Bricolage, Jeff, DHL, inmedio, Relay, 1 Minute и Zadrujno.bg.

Операция "Жълти стотинки" осигури 52 000 лв. за функционирането на "Малката къща”, която предоставя алтернатива за временно отглеждане, индивидуална грижа и внимание на изоставени бебета и малки деца. Освен събраните средства, децата получиха още дарения под формата на храни, детски креватчета, памперси и др.

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК АД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 0800 100 и www.vivacom.bg.

 реклама