Онлайн портал предлага готови решения по ДДС

Абонаментът за месец е само 30 лв.
по статията работи: Данаил Казаков
Онлайн портал предлага готови решения по ДДС

Счетоводителите вече могат да открият готовите решения на своите казуси в специализиран онлайн портал. Решенията в dds.raabebg.com са подготвени от данъчни експерти и специалисти в областта на данъчното третиране и са въз основа на въпроси, с които работещите във сферата на счетоводството са се сблъскали по време на работата си.

Освен решения на казуси в портала "ДДС за счетоводители" могат да бъдат открити още: решения на Съда на Европейския съюз, формуляри по ДДС и Интрастат, актуална нормативна уредба, указания и писма на НАП и Министерство на финансите, актуални новини, засягащи системата за облагане с ДДС. Съществена част от портала са и специализираните практически коментари, които са разработени за всеки един отделен аспект от третирането с този данък. Те са изградени на базата на конкретни съвети, разяснения и примери.

За бързото намиране на необходимите отговори помага интуитивният дизайн на портала. Допълнително улеснение за търсещите конкретна тема е възможността за търсене по ключови думи.

Пълното съдържание на dds.raabebg.com е достъпно след регистрация и платен абонамент, който може да бъде за един, три, шест или дванадесет месеца. Абонаментът за един месец е на цената от едва 30 лв. Бонус за избралите да използват информацията от портала през следващата една година е и пълното информационно обслужване, благодарение на което те могат да получат два отговора на техни въпроси месечно и отстъпки от специализирани семинари.

Повече за портала може да видите на: dds.raabebg.com

 реклама