Овергаз награди най-добрите си стажанти с таблети

Усилията на младежите помогнаха за старта на новата услуга за цялостна газификация HomeLine
по статията работи: Нели Минчева
Овергаз награди най-добрите си стажанти с таблети
Снимка: БК Овергаз

Десет младежи от Русе, Пазарджик, Пещера, Горна Оряховица, Ямбол, Петрич, Нова Загора, Велико Търново и Исперих получиха от Овергаз и Ес Дий Проджект по един таблет Prestigio PMP 3084 като награда за усърдната им работа по време на лятната кампания за проучване на пазара на природен газ в страната.

Усилията на младежите помогнаха за старта на новата услуга за цялостна газификация HomeLine, която компанията предлага на българските домакинства от средата на септември 2011 година.

В проучванията участваха 106 момичета и момчета от 23 града. Те анкетираха близо 29 хиляди потенциални битови клиенти.

Най-добър резултат има Страхил Кискинов, който е обходил 4291 адреса в Русе и е направил 1026 анкетни карти. Следват го Гергана Пенева от Пазарджик и Александър Гълъбов от Пещера. И тримата са студенти в София и ще използват новите си таблети като помагало за обучение в университета.

Междувременно услугата HomeLine, чието начало младежите поставиха, вече е на пазара. С нея домакинствата, които имат достъп до газоразпределителна мрежа, могат да получат професионално проектирани и изградени ефективни инсталации за отопление, топла вода и готвене, оптимални разходи за енергия и максимално удобство на достъпен фиксиран месечен абонамент.

Повече информация е налична в интернет на сайта www.homeline.bg или чрез заявка на безплатно посещение от консултант на дружеството на тел. 0700 11 110.

 реклама