Обновеният търговско-развлекателен център Мол Банско беше официално открит

Мол Банско разполага и с голям детски развлекателен център, ресторант, кафе и бар
по статията работи: Данаил Казаков
Обновеният търговско-развлекателен център Мол Банско беше официално открит

На 15-ти декември 2013 г беше официално открит обновения търговско-развлекателен център Мол Банско. Г-н Драгомир Марков, Изпълнителен директор на Мол Мениджмънт БГ и Главният изпълнителен директор на Банка Пиреос България г-н Атанасиос Куцопулос прерязаха лентата на обекта под съпровода на фолклорните изпълнения и танцовия ансамбъл на гр. Банско. На откриването присъстваха още официални лица, журналисти и гости на града.

Мол Банско е разположен  до началната станция на кабинковия лифт и е с разгърната застроена площ от 5800 кв. м. В него жителите и гостите на града могат да пазаруват в разнообразие от търговски обекти, сред които магазини за спортни стоки и аксесоари, ски оборудване, сребърна бижутерия, парфюмерия и козметика, дамска, мъжка и детска мода, както и банков клон и хипермаркет.

Мол Банско разполага и с голям детски развлекателен център, ресторант, кафе и бар, от където се открива прекрасна гледка както към град Банско, така и към връх Тодорка и близките ски съоръжения. Търговският център предлага на своите гости и голям паркинг, който е безплатен.

 реклама