ОББ пуска нов портал за електронни услуги

Регистрацията в портала не е задължителна – всеки посетител може да направи произволен брой плащания, без да създава свой профил
по статията работи: Данаил Казаков
ОББ пуска нов портал за електронни услуги

Нов уеб портал с възможности за заплащане на комунални и данъчни задължения, както и онлайн проверка на текущо състояние на картите стартира Обединена българска банка.

UPAY (www.ubbpay.bg) дава възможност на потребителите да получават информация и заплащат битовите си сметки, данъци и задължения към Банката, както и да извършват активно банкиране. В допълнение към това чрез портала потребителите ще могат да следят кредитното си портфолио, своите месечни извлечения по кредитни и дебитни карти.

Регистрацията в портала не е задължителна – всеки посетител може да направи произволен брой плащания, без да създава свой профил. В същото време, за регистрираните потребители платформата дава допълнителни предимства. Те включват възможността за създаване на персонализирани шаблони за заплащане на избрани сметки и опция за получаване на предупреждения при наличие на ново задължение.

UPAY е и с олекотен и съобразен с качественото потребителско изживяване дизайн, който помага на потребителите да се ориентират бързо и лесно както от настолен компютър, така и през таблет и смартфон, а нивото на сигурност, което гарантира, e съобразено със световните стандарти.

Потребителите на новия портал ще се информират и за новите партньори по програмата за лоялни картодържатели на ОББ – UWIN, с карти Visa Classic, Visa Electron, MasterCard Standard, ОББ Глобул Master Card, Visa Gold, MasterCard Gold.

 реклама