Нула стотинки на минута към пет милиона клиенти в мрежата на М-Тел

Изключително атрактивните планове M-Tel Active и М-Тел Бизнес предлагат също и разговори към всички национални мрежи
по статията работи: Елица Елефтерова
Нула стотинки на минута към пет милиона клиенти в мрежата на М-Тел
Снимка: М-Тел

За нула стотинки на минута към всички в М-Тел ще говорят от 15 юни тези, които изберат новите изключително атрактивни тарифни планове M-Tel Active XL и XXL. Те ще общуват безплатно с пет милиона частни и бизнес клиенти в мрежата на телекома, независимо дали звънят на мобилен или фиксиран номер в М-Teл.

За да говорят клиентите още по-евтино, в M-Tel Active XL и XXL са включени съответно 1000 и 2000 безплатни минути към всички национални мрежи, към САЩ, Канада и страните от Зона 1*. И с двете тарифи клиентите имат свободата да не се съобразяват с абонат на коя мрежа говорят. След изчерпване на безплатните национални и международни минути разговорите към всички други мрежи са по 29 стотинки на минута, а разговорите в М-Тел си остават по нула стотинки на минута.

Клиентите могат да избират и сред останалите размери на тарифния план M-Tel Active: S, M и L.

Всички тарифни планове M-Tel Active включват и неограничени разговори към един Любим номер. Месечните такси за различните размери на M-Tel Active са от 9,90 лева до 99,90 лева с ДДС.

М-Tel Active M има 250 национални и международни минути, а M-Tel Active L – 400. С планове M и L клиентите също могат да говорят за нула стотинки към цялата мобилна и фиксирана мрежа на телекома, като заявят допълнителен пакет съответно за 9,90 и 4,90 лева. Без такъв пакет цената в мрежата на М-Тел и към други мрежи е 29 стотинки на минута след изчерпване на безплатните минути.

В M-Tel Active S има 100 безплатни национални и международни минути, като след изчерпването им цената на минута към национални мрежи е 29 стотинки.

За бизнес потребителите телекомът също е подготвил атрактивни предложения. С М-Тел Бизнес разговорите към всички пет милиона клиенти също са за нула стотинки на минута, а в месечната такса са включени разговори в страната и с чужбина, минути в роуминг, SMS-и и дейта трафик.

С плановете М-Тел Бизнес 1000 и М-Тел Бизнес 2500 потребителите имат съответно 1000 и 2500 минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада, международни разговори към фиксирани мрежи от страните в Зона 1, пакет за роуминг с 50 безплатни минути, 10 SMS-а и 2 МB трафик за пренос на данни в Европейския съюз, Норвегия, Исландия  и Лихтенщайн.

М-Тел Бизнес 250 и М-Тел Бизнес 500 дават съответно 250 и 500 национални и международни минути.
С пакета М-Тел Бизнес 100 клиентите имат 100 минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и Зона 1, както и 200 минути към мрежата на М-Тел за нула стотинки на минута. След изчерпване на включените минути цената към всички национални мрежи е 20 стотинки на минута.

Разговорите в групата с всички тарифни планове M-Тел Бизнес са неограничени и не черпят от минутите, включени в тарифния план.

* Зона 1 включва фиксирани мрежи в Албания, Андора, Армения, Австрия, Азорски острови, Балеарски о-ви, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Канарски острови, Хърватска, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Фарьорски остови, Финландия, Франция, Грузия, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Гренландия, Холандия, Унгария, Македония, Мадейра, Малта, Молдова, Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сан Марино, Сърбия и Черна гора, Словакия, Словения, Исландия, Ирландия, Испания,Италия, Латвия,Лихтенщайн, Люксенбург, Литва, Швеция, Швейцария, Ватикана, Турция, Украйна.

 реклама