Новото CDN решение на Ericsson спечели TV Connect награда

Решението Media Delivery Network отговаря на потребителските нужди от широколентов мобилен достъп и на нарастващото търсене на качествено телевизионно съдържание
по статията работи: Теодора Пенева
Новото CDN решение на Ericsson спечели TV Connect награда
Снимка: Ericsson

За седма поредна година, Ericsson взе награда на престижните TV Connect Industry Awards. Решението на Ericsson Media Delivery Network спечели в категория "Най-добро предоставяне на облачни или CDN услуги".

"Наградата потвърждава, че Ericsson преформулира концепцията за мрежова доставка на съдържание (CDN); нашата иновация в тази сфера е директен отговор на потребителските нужди и тенденции, в това число експлозията на трафика на данни и нарастващото търсене на качествено телевизионно съдържание навсякъде и по всяко време", коментира Ове Анебягд, вицепрезидент и ръководител на отдел "Телевизия" в Ericsson.

Media Delivery Network на Ericsson е уникално цялостно и бързо  решение за умна доставка на  съдържание през фиксирани и  мобилни мрежи. Решението предлага отличен мрежови контрол, ефективност и оптимизация за максимално разгръщане на  мрежовия потенциал, както и възможност за повишаване стойността на съдържанието и качеството на изживяването чрез платформа за сътрудничество, скорост на обслужването и монетизация.

TV Connect Industry Awards (известни  преди като IP&TV Industry Awards) са символ  на признание и уважение в  цялата индустрия. Наградите бяха  връчени на специална церемония  в Лондон, през март 2013 г.

 реклама